zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBRASA Fiesta is ontmoetingsfeest dat verbindt

BRASA Fiesta is ontmoetingsfeest dat verbindt

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 25 nov – Op de BRASA Fiesta komt het samen. Mensen van alle leeftijden en culturen, maar ook 50jaarBijlmer, #43jaarSuriname en #4jaarBrasaBusinessMeetUp. Maar liefst bijna 200 artiesten, verdeeld over 2 zalen van de AFAS Live (Heineken Music Hall), gezellige stands en kraampjes, kunst, food, lifestyle en fun komen samen. De BRASA Fiesta begint om 13.30 en gaat door tot 22.30. Kenny B is special guest op de dag waarop hij het nummer ‘Sran mi no gwe’ lanceert. Voor kaarten en nadere informatie www.brasafiesta.nl

De driedubbele viering maakt deze BRASA Fiesta 25 november wel heel bijzonder voor jong en oud. Een speciaal onderdeel van BRASA Fiesta 2018 is de BRASA Business Meetup, een ontmoeting van ondernemers van diverse pluimage, gemeentevertegenwoordigers en –bestuurders en het sociaal-maatschappelijk middenveld. Traditiegetrouw wordt op de jubileum editie van de MeetUp tevens de jaarlijkse BRASA AWARD uitgereikt.

Tijdens de MeetUp (van 14:00 tot 15:45) vindt om 14.30 – ten overstaan van alle bezoekers – de officiële opening van de BRASA Fiesta plaats. Hier wordt er teruggeblikt, vooruitgekeken en krijgt het benadrukken van de potentie en kansen van Amsterdam Zuidoost de ruimte. Tijdens deze officiële opening zal Ralph Mamadeus, (CEO van Change= en winnaar van de BRASA Business Award 2017) een korte keynote verzorgen over de unieke bijdrage die Change= levert aan het oplossen van het ‘braindrain’ waarmee dit deel van de stad Amsterdam reeds decennia te kampen heeft.

Media directeur Willem Stegeman van de Lokale Omroep Salto Amsterdam geeft tijdens deze openingsplechtigheid ook inzicht in haar activiteiten om Zuidoost meer verbonden te laten zijn met de rest van de stad, als missie om de verbinding tussen verschillende culturen in de stad te bewerkstelligen. Dagelijks bestuurder van stadsdeel Amsterdam Zuidoost, Dirk de Jager, zal terugblikken op 50 jaar Bijlmer, maar vooral een blik op haar toekomst werpen. Vervolgens geeft hij het officiële startsein voor de BRASA Fiesta, tevens het grote #50jaarBijlmer afsluitingsevent.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES