Franse legerschepen in Suriname vanwege viering Srefidensi

20
Franse legerschepen in Suriname vanwege viering Srefidensi

PARAMARIBO, 25 nov – Frankrijk heeft de legerschepen Mahuri en Caouanne naar Suriname gedirigeerd als onderdeel van de bijdrage van dat land aan de festiviteiten rond de viering van 43 jaar staatkundige onafhankelijkheid van de Republiek Suriname.

De bemanning zal deelnemen aan het defilé in Groningen, Saramacca. De schepen liggen aangemeerd bij de SMS-Pier. Luitenant kolonel Oliver Leclercq, Franse Defensie attaché voor Suriname, verwacht generaal Looten, bevelhebber van de strijdkrachten in Frans-Guyana, in Suriname.


20 REACTIES

 1. Dit is natuurlijk weer een doorn in het oog van de azijn pissers Vreemd he dat die geweldige mogendheden nooit er over hebben nagedacht om de aller grootste drugsbaas terwereld zoals velen van jullie hem noemen op te pakken. Integendeel. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de Amerikaanse president ook hier komt


  Maak melding

 2. Mokro je heb helemaal gelijk, Mokro vele zien dat niet dat de meeste arme landen underdog zijn van de rijke landen. de domme buitenlanders worden altijd dom gehouden, hun ogen zullen ze nooit openen.
  Met vriendelijke groeten aan de mensen die hun ogen al geopend hebben.
  Jhonny


  Maak melding

 3. Praserie,
  Alleen de fantasie overtreft de waarheid, ze steken eerst de kleren zooi in de fik van WEGEN een grens geschil,en vervolgens worden ze uitgenodigd om te wandelen in Groningen, azijn pissers ?
  En dat van de drugs bazen is natuurlijk niet waar toch , putin zal ook wel komen,willem alexander de konig van België, de vorstin van Engeland wie zijn we nog vergeten,
  Lekker bezig praserie ,jij bent een van de steunpilaren waar Suriname op kan bouwen


  Maak melding

 4. China neemt Suriname volledig over Bouterse heeft het al lang verkocht zonder dat die Surinamers het weten.Laten die idioten zien wie Bouterse is. Dat zo een idioot president van mijn geboorte land is geworden kan ik mij niet voorstellen.Hij heeft Suriname failliet gemaakt en leeggeroofd.Tevens heeft hij moorden op zijn geweten van december 1982.Dat zijn de feiten punt uit.


  Maak melding

 5. Haco, dat is nou precies het hypocriete van de doorsnee Surinamer. En laaggeschoolde, hersenloze paarse jaknikkers en meelopers als een Praseri, RobG, Milton en overige kansloze Bouta-sucker blijven steken in hun klaag, vraag en bedelgedrag om hulp.


  Maak melding

 6. De Ashanti Koning is er ook.Hij gaat ons leren om “casave te planten” en “obe-palm” ! O sotoe ka na disie !!!
  Hij kan samen met zijn volk uit Ghana(de meestse afrikaanse criminelen in Nederland en oplichters zijn uit Ghana) liever bij ons in de leer om rijst te planten(droge rijstbouw).Casateelt kunnen wij liever leren uit Indonesia.Brazikie en Costa Rica!!
  By the way ,zijn de Ashanti koning en groot gevolg ,medisch wel gekeurd op “Ebola en Hivs” voor ze het land in mochten ?
  SLM verbinding met Ghana houdt in: in- en uitvoer van drugs, mensen handel uit afrika(vluchtelingen) !!
  Nu reeds zitten de Ghanezen die via vissersboten illegaal binnen komen in de criminele sfeer !!!
  Hoeveel “nazaten zal deze delegatie” achter laten bij de surinaamse vrouwen? Want voor hun vreselijke genot hebben zij geen vrouwen meegenomen !!
  Na-so-a-de !!! Oteng-oeng-ai e-go-opo in a kondre !!!


  Maak melding

 7. Wat Bouta en kornuiten ook doen om de buitenwereld ook suiker in de ogen te strooien gaat niet werken. Het Surinaamse volk wordt nog steeds uitgebuit en buitenspel gezet door Bouta en consorten onder het mom van kijk het gaat goed hier in het land. Kan mij niet voorstellen dat Onafhankelijkheid nog steeds gevierd wordt. Laten wij kijken naar onze Gezondheidszorg die hard hollend achteruit gaat.Geen medicijnen, geen goede medische zorg, Onze verpauperde ziekenhuizen, die vies en goor zijn. Onze ziekenfondsstelsel, waar zij ook geen kaas van gegeten hebben.Achterstallige betalingen van de Ouderdomspensioenen en Kinderbijslag.Het leven onder de armoede grens. De verzorgingshuizen die er niet uitzien, waar nodig iets aangedaan moet worden. Ook een oplichters en dieven bende.Vreselijke verwaarlozing van onze oudjes.Onderwijs waar Lilian Ferrier te beroert is om normaal om de tafel te gaan zitten met de mensen op de werkvloer en de vakbonden. Ferrier is geen knip voor haar neus waard. Ook een pathologische leugenaarster rijp voor een verzorgingshuis. Bigje Yildiz van Buitenlandse zaken, die een zware hand heeft in al deze poppenkast van Franse boten laat aanmeren en ook een zogenaamde Slavenhandelaar uit Ghana mooi weer hier laten komen spelen met zijn aanhang.Onze gemeenschapsgelden hebben zijn reis en die van zijn aanhang betaald. Deze zogenaamde koning uit de hel mag naar de hel lopen en Yildiz van buitenlandse zaken meenemen.Deze minkukel van Yildiz buitenlandse zaken help ons klein landje nog meer de verdoemenis in met haar waardeloze acties. Zo zet je Suriname niet op de kaart, maar laat zij Suriname kaal plukken. Ik kan mij best voorstellen dat je geluiden uit de gemeenschap hoort dat als zij dood is, velen op haar graf gaan dansen.Stuk ellendeling. De Minister van Handel en transport, laat onze wateren leeg roven. Straks moeten wij vis importeren en als vroeger de bek en nek van de kippen. Wat een stelletje corrupte leeghoofden. De hele NDP regering met aanhang moet weg. Boefdraad van Financien, blijft maar geld bedelen voor de gekste dingen, kan zijn eigen broek niet ophouden. Hoeveel geld hebben deze namen die genoemd zijn geld op de Zwitserse bank staan. Volgens het laatste rapport van Zwitserland zijn dat er 9. De namen moeten nog prijsgegeven worden. Met al deze nonsens wat hier uitgehaald wordt zijn er totaal geen redenen om Onafhankelijk te vieren, want deze regering heeft er juist meer voor gezorgd dat Suriname afhankelijker is geworden dan ooit tevoren. Bedrijven die stelselmatig over de kop gaan. Het leven dat steeds duurder wordt. Deze Surinamers houden van pracht en praal, feesten, snoepreisjes maken, terwijl de rest van de bevolking aan het uitsterven is. Volgend jaar kunnen wij beter beginnen om Afhankelijkheid te vieren en geen Onafhankelijkheid.
  Sarie Torie.


  Maak melding

 8. Volk van Suriname.
  Wees op je hoede!!!
  De fransen komen jullie rijkdom inspecteren. Om Suriname over te nemen hoeven zij geen oorlog te voeren. Ze marcheren gewoon binnen en einde oefening. Misschien krijg je dan dezelfde wetten en regels van Frankrijk. Dus ook bijstand uitkering, maar daar tegenover gaan zij het land leeg roven.

  Voor degenen die het niet weten;
  Koning Willem Alexander is koning van Nederland. Niet van België…..hahaha!!!


  Maak melding

 9. @praseri.De amerikaanse president en onze president hebben veel gemeen.Ze zijn beiden onbetrouwbaar en onvoorspelbaar.Het zou best kunnen dat hij Surname eens bezoekt als hij hier belangen ruikt.Kijk naar de zaak Kashoggi en zie waar hij toe in staat is.


  Maak melding

 10. Wat een paarse kronkelige gedachtengang van een paars besmette misdaad aanhanger op dit forum. oma en opa taki, hij is paarsdom ddb verslaafd aan baas zijn paarse schijt en pis vol onrecht en bedrog. Oom Ludje lafu, na soso sikie sma, law sma alle na dagoe partij aanhangers. Deng dong no mpp.


  Maak melding

 11. De Fransen hoeven helemaal niets te komen inspecteren. Kouroe heeft een raketbasis en DE Fransen weten precies waar het Stuwmeer en Afokabbadam in Brokopondo van Suriname ligt. Ze kennen de regenseizoenen, weten wanneer Paramaribo onder water ligt en met een raket richting Stuwdam van Brokopondo in het regenseizoen is alles zo geklaard.

  De satellieten van de Fransen, gendamerie, vreemdelingen dienst, USA, NAVO, Brazilie houden Suriname al heel goed in de gaten en de Ambassades, inlichtingen diensten van deze landen in Suriname met hun CIA, Franse geheime dienst, enz kennen Suriname meer dan genoeg.

  ddb en gangsters mogen dan de Surinamers bang maken, maar voor deze landen met hun militaire kracht, te water, lucht, land, onder water is Suriname niets, stelt het Surinaamse leger, inlichtingen dienst van dino/ddb, niets ja toch? De Gendarmerie hebben dit al laten zien in de Marowijnerivier enige maanden geleden. ddb en gangsters moeten zich heel rustig houden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Suriname/rs


  Maak melding

 12. Waarde Landgenoten: Het probleem is niet Bouterse of andere corrupte Surinamers.
  Mijne Damen en Heren, waar ligt het dan aan dat mijn Vaderland naar de klote gaat.
  Op deze vraag kan maar een antwoordt zijn: Noem een Land met een BLAKA MANG aan het hoofd die je kan vergelijken met land met eveneens een land met een blaka eikel waar het goed gaat.
  Ga niet meteen als een aanhanger van onze leider lullen over de defintie van “goed” of dat je overal corruptie heb.
  Als je een beetje hersens heb dan weet je wat ik bedoel. Anders moet je naar Afrika kijken of onze eigen noordelijke buur eilanden.


  Maak melding

 13. Laten ze aub in Moengo of Albina aanmeren dan kunnen ze direct de kers(nep)verse MBA en crimineel Brunswijk meenemen om zij straf in Frankrijk uit te zitten.
  Vervolgens kunnen 10 Nederlandse commando’s , moet voldoende zijn, opperboef Bouta meenemen om zijn straf in Nederland uit te zitten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.