Srefidensi Party in Rijswijk i.v.m. 43ste Onafhankelijkheidsdag Suriname

5
Srefidensi Party in Rijswijk i.v.m. 43ste Onafhankelijkheidsdag Suriname

RIJSWIJK, 23 nov – Komend weekend wordt weer de onafhankelijkheid van Suriname herdacht. Daarom is er op zaterdag 24 november een gezellige Srefidensi Party in de exclusieve Sir Winston Club te Rijswijk. We gaan dansen met de populaire band PASSION, die in december naar Suriname gaat voor een hele speciale toer. Tussendoor draaien DHJ’s Senzy en Meo Mania de lekkerste hits!

KAARTEN ZIJN -TIJDELIJK- SUPER VOORDELIG EN ONLINE TE KOOP via http://www.srefidensi.dance :
Early Birds – zijn slechts 12,50 euro per persoon
LADY Combi Tickets – zijn 20 euro voor 2 dames
GROEP Tickets voor 5 personen – zijn 55 euro

Dus wees er snel bij want op=op. Normale prijs 20 euro!

Het wordt weer een echte Carifesta avond zoals je van ons gewend bent, in de exclusieve Sir Winston Club te Rijswijk. Met gezelligheid, leuke mensen en altijd een topsfeer, dus haal je kaarten op tijd!! Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits!

Srefidensi Party
Zaterdag 24 november 2018
23.00u – 04.00u
Muziek: PASSION plus DJ SENZY & MEO MANIA
Kaarten en info: http://www.srefidensi.dance

5 REACTIES

  1. Srefidensi en toch afhankelijk? Soortoe feest, eerder rouw met didibri en bende aan de macht dankzij die paarse kakkerlak etenden dombo’ s.


    Maak melding

  2. Verworden Suribabwe zou ik moeten heten, overmorgen 43 jaar oud. Hoe gaat het met u mammie Slanang vroeg omoe Snesie en Misamooi ? Zucht, zucht, zucht, ieja baja mi boi, mi sa, het gaat niet goed, sinds mijn geboorte 25 frebruari 1980. Eeh hoezo mama Slanang, elk jaar is er tog feest? . Kijk noh mi boi, mi meisje, het is een lang verhaal dat begon al bij mijn geboorte, ik was gewenst, maar tegelijkerijd ook ongewenst. Met heel veel moeite en pijn werd ik vroegtijdig geboren. Ik was liever niet geboren als ik terugblik vanaf mijn kinderjaren. Toen ik vijf jaar oud was, werd op 25 februari voor het eerst geconfronteerd met moorden en allerlei tegenstellingen hoe ik verder zou worden groo tgebracht. Die tegenstellingen waren zo erg dat op 8 december 1982 velen die mij als kind op handen hadden gedragen werden mishandeld en doodgeschoten. Ik was toen zeven jaren oud en kon helemaal niet begrijpen waarom men om mij zich zo druk maakte dat er doden en gewonden die dag waren te betreuren en kinderen vaderloos werden gemaakt en vrouwen weduwen. Ik dacht toen eraan waarom mijn vader Patatta, me in de steek had gelaten in 1975 bij me geboorte? Vanaf die dag heb ik veel te lijden gehad van degenen die uit mijn aarde zijn geboren en die verantwoordelijk moeten worden gehouden voor mijn verdere groei en ontwikkeling, het waren militairen. Allerlei straffen werden mij opgelegd, perscensuur, samenscholing en ook schaarste aan kleding, primaire levensbehoeften, kortom alles waar degenen die hiervan de oorzaak waren wel volop konden genieten en ook konden bezitten. Zelfs geld was er niet voor mijn vele schoolreisjes. In 1986 voor mijn elfde verjaardag werd er ook gevochten in het binnenland, er was zoveel strijd, leed, pijn en misdaad. Toen in 1987 ik werd verplicht te kiezen, koos ik voor verlossing van mijn opvoeders, de meest meedogenloze, respectloze hebzuchtige misdadige lieden, die werden weggestemd. Ik kreeg een nieuwe opvoeder, die het zodanig moeilijk werd gemaakt door die militairen, om me van dit alles te bevrijden en te genezen, maar ze waren lafhartig van geest en er kwam een telefooncoup. Alweer moest ik en werd ik gedwongen door deze meedogenloze opvoeders mee te gaan met hun corrupte wijze van opvoeding die tot mijn zestende verjaardag zou duren. Ik kreeg weer een andere opvoeder genaamd het Front, die met heel veel liefde, moeite, geduld en wijsheid tot 1996, de ellende die ik heb ervaren, bijna teniet had gedaan. Mijn opvoeders werden verraden door een paar geldzuchtige gewetenloze en liefdelozen, die tot en met 2000, mij hebben beroofd van mijn jeugdigheid, mijn krachten, mijn bronnen, kortom ze hebben me letterlijk en figuurlijk verkracht in alle hoeken en gaten die je maar kan bedenken. Toen ik 25 jaar oud werd vroeg ik me af hoe verder te gaan, want ik had mijn opvoeders achter me achtergelaten. Toch kreeg ik weer hulp van mijn goede opvoeder het Front. De eerste vijf jaren waren heel moeilijk om me weer bovenop te helpen en het lukte met medewerking van mijn weggepeste vader Pattata. Wel tot leedvermaak, bedreiging en verdere plundering door mijn zeer gewetenloze opvoeders met aan het hoofd de duivel Didibri. Moeilijk en onbegrijpelijk was het toen ik op 35 jaar werd geconfronteerd met een opgedrongen huwelijk met deze gewetenloze opvoeders die de kleur paars in hun vaandel dragen. Huilend van woede heb ik in verbittering, want het kon niet anders dan door degenen die mij dit vreselijk huwelijk waar ik elke dag tot op heden van lijdt wensten en hebben hebben opgedrongen, die paars vervloekt verdoemde, debiele dwaze idiote ndper’ s, ieja moeten aanvaarden. Mijn hart bloed en de wonde wordt elk uur van de dag groter nu ik overmorgen 43 jaren oud wordt. Ik voel nu uitgebuit, minacht, vernederd door al dat onrecht dat mij mama Sranag nog steeds wordt aangedaan, ook voor mijn geboorte, maar nu nog meer na mijn geboorte door mijn eigen Sranangmangs, die heten ndper te zijn. En ook mijn nageslacht zal nog te lijden hebben van hun paars gewetenloze misdadig corrupt wanbeleid met al die demonische schulden aan China? Wie kan mij nog redden na 43 jaren van uitbuiting door mijn eigen soort die uit mijn aarde zijn?


    Maak melding

  3. @REVO, maar dat vragen de aanhangers van Zwarte Piet toch ook ? Heb respect voor de tradities en gewoontes van het Nederlands volk. Waarom staan de Surinamers dan op hun achterste poten ? Trouwens, niet alle Surinamers hoor want er is een grote groep die de Pieten-discussie maar onzin vindt. En terecht!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.