Verhuurder vindt dat vrouw hem niet groet en bedreigt haar met de dood

4
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 23 nov – De politie in Suriname heeft deze week een 59-jarige man aangehouden voor bedreiging van een vrouw, wiens man een appartement bij hem huurde. De reden van de bedreiging: de verhuurder was van mening dat de vrouw hem niet zou groeten wanneer hij haar tegenkwam in de omgeving van het appartementencomplex.

Volgens de politie in Suriname was dit reden genoeg voor de verhuurder om de vrouw om rekenschap te vragen. Hij ging haar op een gegeven moment te lijf en bedreigde de vrouw met de dood.

De vrouw deed aangifte waarna de 59-jarige man werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

4 REACTIES

  1. Het moet niet gekker worden. Deze verhuurder denkt God in Frankrijk te zijn. Als je niet groet vermoord ik jouw. Oke groeten is een vorm van beleefdheid. Misschien heeft deze vrouw zoveel problemen aan haar hoofd en is zij angstig dat zij niet durft te groeten. Kan ook de Macho houding zijn van deze verhuurder dat de vrouw angstig is en niets durft te zeggen. Deze verhuurder met zijn bekrompen verstand gaat haar meteen met de dood bedreigen. Deze gast voor 3 jaar achter slot en grendel plaatsen. Er komt een dag, dat het niet alleen bij woorden blijft, maar hij dit ook zal uitvoeren. Er speelt iets in zijn hoofd wat niet pluis is. Goed van deze vrouw om aangifte te doen, ze heeft misschien haar eigen leven gered en die van een ander. Er lopen hier veel mafkezen rond.


    Maak melding

  2. Huurder en verhuurder zijn een zakelijke overeenkomst aangegaan. Thats it. We hoeven elkaar niet te groeten. Ik betaal en jij ontvangt op tijd je geld. Geen gelul verder. Idioot in blik. Zou hij ook zo handelen als de man hem niet groette ? Die zou hem in elkaar trappen.


    Maak melding

  3. Die verhuurders en ik denk intussen alle Surinamers beginnen door te draaien door die situatie in Suriname. Ik had ook een appartement in Suriname gehuurd en werd constant door de verhuurster in de gaten gehouden. Vrienden van mij hebben een paar avonden in het huis gelogeerd en wat doet die vrouw? Ze komt extra geld vragen. ik heb haar uitdrukkelijk gevraagd of ze weet wat de gevolgen hiervan zullen zijn daar ik mij genaaid voelde en dat ik in de toekomst nooit meer een appartement bij haar zou huren. Verhuurd is verhuurd en ik werd in mijn vrijheden beknot. Ik heb die extra kosten betaald en nooit meer een appartement bij haar gehuurd. Ik hoor dat het intussen niet goed gaat met haar verhuurbedrijf. Wie is nu de grote verliezer? Maar het echte antwoord heb ik achteraf gehoord. Familieleden, die ook aandelen hadden in haar verhuurbedrijf kwamen periodiek gratis logeren. Voor deze extra kosten moesten dus de reguliere huurders opdraaien. Nu heeft niet alleen de verhuurster een probleem maar ook de profiterende familieleden. Het wordt dus tijd dat Surinamers niet alleen naar de psycholoog moeten , maar ook een verplichte cursus krijgen onder de titel: hoe Commercieel leren denken,.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.