Verras familie en relaties in Suriname met de unieke diensten van Fanys

2
Verras familie en relaties in Suriname met de unieke diensten van Fanys
Mooie bloemen voor uw familie en relaties in Suriname.

Via Fanys diensten kunt u uw familie en relaties in Suriname bloemen, ruikers, grafstukken, kamerplanten, maar ook geldzaken of levensmiddelen pakketten toezenden. Tevens bieden zij u de mogelijkheid om uw geliefden in Suriname met de aankomende feestdagen te verrassen met een Kerstpakket, welk tot aan huis wordt bezorgd. Dit kan al vanaf 25 euro!

Maar er is meer! Bij Fanys diensten bent u ook aan het juiste adres als het gaat om het bezorgen van belangrijke documenten tot in uw brievenbus! Denk daarbij aan geboorte-, huwelijks-, scheiding- of overlijdensakte met apostille stempel, betaling van grondhuur zaken, inzage van hypotheek uittreksel en stamboom documenten. Kortom elke uitvoerbare opdracht.

Betaling is geen probleem; er wordt gewerkt met online bankieren (internetbanking) en betaling geschied na levering en tevredenheid.

Fanys diensten: al 24 jaar in dienst van de gemeenschap, bij blijdschap of deelname in verdriet. Wonen in Nederland en zaken regelen in Suriname? Uw wensen zijn onze zorgen!

Bel/app 00597 – 8888900 of bel gratis 0637120980
U kunt ook een mail sturen via: surinamersin@gmail.com


2 REACTIES

  1. Ndper’ s die familieleden hebben in Ned. hebben zullen niets opgestuurd krijgen. Want hun eisen zijn onredelijk. Als je met vakantie bij hen verblijft, lijkt het alsof al ge geld binnen een week verdampt. Eeh me ijskast is kapot, eeh me tv is al oud, een me auto is stuk, een me dak lekt, eehh ik hebt geen geld om licht te betale, eeh, heeft oom een 50 euro vo me, ik wil een goude ring kope, eeh geef me je hemd no, als je wwer vertrekt, eeh je wordt er niet goed van met als die familieleden die ndper’ s zijn verworden. Soso begi, al bij het opstaan en voor het slapen gaan. Liever vertel je niemand dat je op vakantie in Su bent. Huur gewoon een kamer en klein appartement en je houdt nog honderden euro’ s over. Niets eens een warme maaltijd krijg je als je aankomt uit nederland, wel veel koekeloerende blikken van jong en oud, wanneer je je koffer openmaakt. Ai boi, mi kan taki, na Abrabroki huizen heel veel oerdomme debiele paars bedrogen en verarmde ddb paria’ s. Familie of niet, lobi joe srefi en ga niet naar familie in Su. die zijn verworden ndper’ s, want boi, na koude kermis. Bij aankomst in Ned. zal je ontdekken dat er veel uit je koffer is weggehaald.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.