Humberto Tan boos vanwege misbruik naam in nep Facebook advertenties

10
Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night
Humberto Tan

AMSTERDAM, 19 okt – TV presentator Humberto Tan is boos op lieden die zijn naam steeds misbruiken in gesponsorde berichten op Facebook. In die berichten staat dat Humberto een controversiële nieuwe onderneming zou zijn gestart na zijn vertrek bij RTL. De in Suriname geboren presentator heeft er al maanden last van en noemt het ‘verzonnen berichten van oplichters’.

“Mensen geloof dit niet! Je facebook pagina’s staan vol met dit soort verzonnen berichten. allemaal oplichters! Ik heb hier niets maar dan ook niets mee te maken. Mijn advocaat zit achter de makers aan. Als je deze berichten ziet? Rapporteer het massaal. Misschien dat Facebook dan wél hiertegen wil optreden! Zegt het voort!” aldus Humberto op Facebook.

Humberto deed zijn beklag bij Facebook maar die gaf doodleuk aan dat het niet hun probleem was. Het is niet de eerste keer dat Facebook nep advertenties doorlaat. Vandaag laat de NOS ook weten dat Facebook gesponsorde berichten met nepnieuws accepteert die op 20 maart 2019, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, op het platform zouden verschijnen.

Twee van de nep advertenties:


10 REACTIES

 1. Heel vervelend als je naam op deze manier misbruikt wordt. Het wordt steeds erger met face book . Wellicht een wake up call voor iedereen die zijn/haar hele leven op Facebook deelt met de wereld.


  Maak melding

 2. Humberto is miljonair en mag van het leven gaan genieten in Suriname. Daar mag hij als hobby een professionele tv zender beginnen voor heel de Caraibische regio.


  Maak melding

 3. Heb nooit een account aangemaakt op FB, Instagram etc.
  In mijn achterhoofd wist ik al dat het ooit zou klappen.
  Nepnieuws is tegenwoordig schering en inslag.
  Heel vervelend voor Humberto Tan. Het overkomt meer bekende personen.
  Wat een achterbaks gedoe en het lijkt er steeds meer op dat overal op de wereld normen en waarden verloren gaan.
  Zo kwam ik vanmorgen nepnieuws tegen over prins Harry en Megan. 2 Mensen die heel erg geliefd zijn bij de Britten. Heb maar een klein gedeelte gevolgd. Het is echt gemeen hoe mensen zich gedragen.


  Maak melding

 4. De gasten die nepnieuws plaatsen hebben letterlijk hun verstand in hun achterwerk zitten. Domme asociale gasten.Verzieken de maatschappij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.