15.000 euro beloning voor opsporing broers Holwijn na schietpartij in ziekenhuis

36
15.000 euro beloning voor opsporing broers Holwijn na schietpartij in ziekenhuis

ZAANSTAD, 19 okt – Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip die kan leiden tot de aanhouding van de broers Giovanni(32) en Gilano Holwijn(24) uit Zaanstad. De twee broers worden gezocht op verdenking van betrokkenheid bij schietpartijen in Zaandam afgelopen weekend.

Bij die schietpartijen werd het slachtoffer, een 19-jarige man uit Zaandam, maar liefst twee keer onder vuur genomen, op verschillende locaties. De eerste beschieting was op de Burcht in het centrum van Zaandam en de tweede schietpartij was bij het Zaans Medisch Centrum, waar de 19-jarige zich wilde laten behandelen voor de eerste beschieting.

Van die schietpartij in het ziekenhuis zijn haarscherpe foto’s. Sinds de schietpartij zijn de mannen spoorloos. Vanwege de ernst van deze zaak heeft de politie de namen en foto’s van de broers verspreid én een beloning van 15.000 euro uitgeloofd, in de hoop dat mensen een tip geven over hun verblijfplaats.


36 REACTIES

 1. Kappen met gratis kickbokslessen, gratis vakanties, buurtvaders en andere miljoenen kostende subsidies
  Zie hier het resultaat, en wat hoor je dan? Er moet nog meer geld komen voor buurtvaders, liters theedrinken met migranten organisaties enz. Nee gewoon keihard straffeb, plukze wet verder invoeren. Deze imbecielen bezorgen ons (migranten) een slechte naam.


  Maak melding

 2. Wat een randdebielen. Ik hoop dat ze zich tijden hun arrestatie verzetten en dat het arrestatieteam ze direct afknalt, Gaan schieten in een ziekenhuis. Dan ben je echt knetter gestoord.


  Maak melding

 3. Nederland is te soft, dat weten ze we geven ze te veel, en dan hebben ze schijt aan je.
  Met pistolen het ziekenhuis in je mag nergens met pistolen in, zet ze op een eiland met haaien er omheen.


  Maak melding

 4. MISSCHIEN : Ging het om een mislukte drugs deal, of om en stinkende K (a ) U (w) T (hee ) !
  In mijn tijd werden geschillen met vuist slagen beslecht, tegenwoordig met vuurwapens.
  @ Koos2018
  Je hebt gelijk deze soort lieden, bezorgen ons als buitenlanders een slechte imago.
  Niet dat de blanken lievertjes zijn, maar deze boy´s bezorgen ons een slechte naam.
  Men gaat stigmatiseren dat alle zwarten slecht zijn, en dat zal zo blijven door deze
  soort actie´s !!!!

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 5. Zomaar een weekje Nederland : schietpartij in Zaanstad : daders twee negroïde mannen. Schietpartij in Rotterdam op Chinees. Dader een negroïde man. Bedreiging van raadslid Nawijn in Zoetermeer. Daders: negroïde jongemannen.
  Schietpartij in Delft: mededaders zijn van negroïde afkomst. Dader van de moord op twee prostituees is van negroïde afkomst (ene Albert)
  Overal waar deze ‘mensen’ zijn is het een verrijking voor de samenleving. Vaak zijn ze al gewapend en daarom is het ook te begrijpen en te billijken dat in de VS ‘eerst schieten dan pas praten’ geldt.


  Maak melding

 6. ZAANDAM – Eén van de mannen die werd gezocht voor de schietpartij in Zaandam heeft zich gemeld bij de politie. Het gaat om de 24-jarige man uit Zaanstad. Hij wordt verdacht van medeplegen van een poging tot moord op een 19-jarige. Het slachtoffer werd in de nacht van vrijdag op zaterdag tot twee keer toe beschoten


  Maak melding

 7. @ Kankantriestraat.

  Kort samen gevat deze Kaolo´s lieden, bezorgen wij zwarten maar een slechte naam dan we al zijn.
  Elimineren is de juiste oplossing bij deze, wat hebben we aan zulke niets nutters ??????

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 8. Echtwaar, criminele broers Holwijn?!
  In Nederland overleeft een ieder al werk je of werk je niet.De staat zorgt ervoor dat je te eten hebt elke dag.
  Sjeesjes man,die criminele broers verpesten het voor een ieder.
  Zelfs de hospitalen maken deze 2 criminelen onveilig.
  Maak haast Nederland en pakt de criminele duo zo gauw mogelijk op.Ze zijn een gevaar voor een ieder.


  Maak melding

 9. het zijn ook lafaards he. Ze schieten alleen als ze weten dat het slachtoffer ongewapend is want dan maken ze een kans om de strijd ‘met succes’ af te ronden. Het zal niet lang meer duren of het volk gaat, in navolging van de VS en Columbia en Brazilië, zich ook bewapenen.

  @Zwartmans; ze afschieten gaat wel erg ver maar het is nu duidelijk dat er iets moet gebeuren. Ik hoor anders mevrouw Sylvana Simons niet. Waarom neemt zij het voortouw niet en verschijnt op tv om het te veroordelen ? want ja, dit is heel stigmatiserend hoor.


  Maak melding

 10. Een ziekenhuis in lopen met getrokken pistool….terwijl er overal camera’s hangen…….wat een laag IQ moet je dan hebben….?!! Voor de rechter is dit een peace of cake om hem straks te veroordelen….zo “slim” zijn deze zogenaamde “gangsters”!!


  Maak melding

 11. De wereld is op z,n kop.Journalisten verdwijnen in ambassades,anderen worden in het ziekenhuis beschoten
  moordenaars worden legaal gekozen tot president enz.enz.wat is nog onmogelijk op planeet aarde?Het einde is in zicht.


  Maak melding

 12. Een weekje Nederland kan ook inhouden een Holleeder (een blanke) die voor het gerecht verschijnt. Het kan inhouden de zoveelste (blanke) pedofiel die ontmaskerd wordt. Het kan inhouden het zoveelste (blanke) raadslid dat betrapt wordt op fraude. Het kan inhouden de zoveelste passionele moord (door een blanke) op een gezin waarbij jonge kinderen uit het leven gerukt worden. Het kan uitlopen op de zoveelste (V) echtscheiding (door een blanke) waar partijen amok gaan en kinderen gekidnapt worden. Ach man, maak het rijtje maar af. Wie is zijn broeders hoeder? Een kankantri is een boom die zeer oud kan worden. En hoe ouder hoe wijzer zegt men. Maar er zijn uitzonderingen.


  Maak melding

 13. @ pakiratigri: Tja er wonen nu eenmaal veel blanken in Nederland en daar zijn ook boeven onder. Alleen, tegen die blanken kun je niet zeggen: “Wat kom je hier doen?” als ze er een puinhoop van maken. Die zijn daar gewoon geboren.
  Al die migranten die naar Nederland komen zeggen dat ze dat doen voor een beter leven. Een beter leven pak je toch anders aan dan bijvoorbeeld die Holwijns en hun vriendjes, of die anderen die er van dromen mensen op te blazen en neer te schieten zoals die zeven die nu in de gevangenis zitten, of die “vluchteling” in Den Haag die willekeurige voorbijgangers de keel probeerde door te snijden. Dan is toch de vraag, wat kwamen ze zoeken in Nederland?


  Maak melding

 14. @Hans van den Broek,
  Inderdaad zou je geneigd kunnen zijn de vraag te stellen: ”wat kom je hier doen”?
  Ik zou deze vraag niet stellen. Ik stel de vraag: “waarom heb je het gedaan”?
  Dat lijkt me zinvoller en kunnen we aan de slag. Door te gaan zeggen dat het donkeren waren, dekt de lading niet en gaan we weer in dat kringetje draaien dat inmiddels een diameter bereikt heeft van tienduizenden km. Een blanke Nederlander kan zich niet beroepen dat het land van hem is als een ander ras net zoveel recht heeft. Ik vond het flauw dat op een der reacties het woord negroïde gebruikt wordt terwijl dat niet het achterliggende probleem is.


  Maak melding

 15. Amerikanen, gewapende milities, naast de federale leger dat de gehele USA verdedigt, hebben het recht/vrijheid op wapenbezit volgens de grondwet van USA. Komt uit hoe de USA is onstaan is.

  Nederland
  Als ik zie hoe criminelen, misdadigers met burgers die zich aan de grondwet houden omgaan en dat dit zelf de dood tot gevolg kan hebben/leiden en de leed dat het veroorzaakt en de politie, beveiligingsmaatregelen, bewaking, enz, de overheid niet overal kan zijn als deze criminelen je bedreigen in de huis, onderneming, bij de gezin, familie enz, dan vraag ik me soms af als net in de USA iedere burger een wapen moet hebben om zich te beschermen. Ook dat de criminaliteit steeg erger wordt door de criminelen die van overal vandaan komen, Rusland, voormalige Oost-Europa, enz. Je voelt je als burger niet veilig.

  Zoals de wetgeving momenteel is in de grondwet mag dat niet en als je je verdedigt (met alle ten dienste zijnde middelen) wordt je vaak opgepakt door politie, een proces-verbaal worden opgemaakt, opgesloten in een cel en je moet voor de rechtbank verschijnen.

  Ik ben een voorstander dat iedere burger een wapen moet en mag hebben in zijn woning, onderneming en dit te gebruiken als criminelen je bedreigen en het leven willen ontnemen in je huis, ondernemig. Let wel in je woning en onderneming en het te gebruiken als je in gevaar komt door criminelen. Ook dat de wet je beschermt, noodweer excist.

  Dit zou er voor zorgen dat criminelen weten dat de burger in zijn/haar woning, onderneming zich met een wapen dat gedekt is door een vergunning of wetgeving in de grondwet mogen beschermen en ermee mogen handelen als de criminelen uit te schakelen. Wel zou dan een trainig hieraan vooraf moeten gaan, hoe om te gaan met een wapen, welke wapen men mag bezitten, geregistreerd zijn bij de gemeente overheid, hoe te handelen en hoe het veilig en goed in huis bewaard moet worden in een speciaal daarvoor gemaakte wapenkast. Ook hoe de munitie bewaard moet worden in de kast. Ook een psychologisch rapport van de overheid door de overheid aangewezen pyschologen voor iedereen die een wapen wel/niet mag hebben moet worden afgegeven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 16. Het gaat om INDIVIDUEN die zich niet aan de wet
  wensen te houden, criminele handelingen verrichten !

  Het gaat NIET om bevolkingsgroepen, dit zijn naar de
  criminaliteit afgegleden jongeren.

  In Sranan zien wij dat ook, personen die Misdaden tegen
  de menselijkheid , massamoorden goedkeuren, om politieke
  winst/corruptie te kunnen maken/plegen !

  Roei alle misdaad uit met oa flinke straffen! Sluit alle misdadigers
  op, lever hen uit en laat hen niet ontkomen aan hun straf !
  Ras en afkomst mogen geen rol spelen !!

  BRENG DE RECHTSSTAAT TERUG IN SRANAN !

  PS : Zonder Rechtsstaat, komt er geen ontwikkeling,
  doch DICTATUUR !!


  Maak melding

 17. @Hans. Misschien zijn deze daders in Nederland geboren. Dat is niet verboden voor donkere mensen hoor. @Kankantrie. Stom om Sylvana Simons hierbij te betrekken.


  Maak melding

 18. De racistische gal is hier als een modder lawine.
  Een misdaad van iemand die gehaat wordt weegt dus zwaarder dan van een geliefde wiens misdaad
  bedekt wordt met zalvende woorden. Eng.


  Maak melding

 19. Een ziekenhuis is sowieso al een plaats van overlijden. Nergens kom ik vaker dan in een ziekenhuis. Ik hoef daar niet eens iets voor te doen. Bij bosjes liggen ze daar op mij te wachten. Sommigen smeken zelfs of ik aub zsm wil komen. Alsof ik niks te doen heb!


  Maak melding

 20. Het ziekenhuis is sowieso al een plaats van overlijden. Nergens kom ik vaker dan in een ziekenhuis. Ik hoef daar niet eens iets voor te doen. Bij bosjes liggen ze daar op mij te wachten. Sommigen smeken zelfs of ik aub zsm wil komen. Alsof ik niks te doen heb!


  Maak melding

 21. De verdachten hebben wel een kleurtje maar ik voel geen enkele verwantschap met deze jongemannen. Hun daden heeft ook totaal geen invloed op mijn functioneren en positie in de samenleving. Hoop wel dat ze snel worden gepakt.


  Maak melding

 22. @ Vliegende Hollander.
  Hij heeft zich volgens jouw zelf aangemeld. Wellicht denkt hij dat hij dan de €15000 zal krijgen die is uitgeloofd (of althans de helft hiervan)


  Maak melding

 23. Off topic

  @pico,

  Heb jij het boek: La Cathedral Del Mar aangeraden om te lezen?
  In elk geval is seizoen I te zien op Netflix.
  Spannend en leerrijk. Verschil tussen arm en rijk was toen ook groot.
  De Jodenvervolging door Christenen, waar ik het een keer op deze site heb gehad, komt ook aan bod.
  Heb het boek vandaag besteld (e-book). Meestal lees ik eerst bet boek en kijk daarna naar de verfilming, nu eens andersom.
  In elk geval is het eerste seizoen al zeer de moeite waard.


  Maak melding

 24. @Kankantriestraat

  Nog maar kort geleden nam je het op voor creolen, de hindus onder de hindustanen deugen niet.
  Toen schreef je dat ze niet achterbaks zijn, vandaag noem je ze lafaards.
  Onder alle etniciteiten en gelovigen heb je goede en slechte mensen.


  Maak melding

 25. Ik heb heeel lang geleden het boek van Illdefonso Falcones – Kathedraal van de Zee inderdaad aanbevolen.
  Een goed boek.
  Ik was van plan deze kathedraal in Barcelona ooit te gaan bezoeken.
  Mijn zoon is met zijn moeder (mijn ex) een jaar of 10 geleden geweest en hij heeft mij een foto gestuurd van de kathedraal, precies net als de kaft van het boek.

  Overigens alle 4 boeken van Carlos Ruiz Zafon zijn geweldig.

  Ik ben nu bezig met een boek (geen roman)
  Westerse Filosofie Hierin komen verschillende filosofen aan bod.
  Dit boek zal ik niemand aanraden.
  Zonder arrogant te willen zijn. Het is moeilijk. Over 1 bladzijde doe je minstens 1 dag en dan nog snap je het slecht en moet je het herlezen.

  Bedankt. Ik ga gelijk op Netflix kijken


  Maak melding

 26. De beste van de klas hoor wie nu komt met een waslijst over wat donkere allemaal niet doen,zowel in Amerika was het niet dezelfde persooon die vond dat Chinezen Suriname moeten verlaten,praten met twee tongen kun je ten val komen wie de schoen past.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.