dinsdag, mei 7, 2024
HomeNieuws uit SurinameKLM sluit ticketing- en reserveringskantoor in Suriname

KLM sluit ticketing- en reserveringskantoor in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) sluit per 31 mei haar ticketing- en reserveringskantoor aan de Hofstraat nummer 1 in Paramaribo.

“Reden hiervoor is dat we wereldwijd, ook in Suriname, een sterk teruglopend aantal bezoekers van dergelijke verkooppunten zien”, meldt de vliegmaatschappij in een persbericht.

KLM adviseert haar klanten om voor vragen over tickets en reserveringen de website te bezoeken of contact te maken op het nummer +31204747746.

Mensen die toch graag direct contact met het bedrijf hebben wanneer zij een reis boeken, kunnen naar de reisbureaupartners van de KLM in Suriname stappen.

De vliegmaatschappij benadrukt dat het vluchtschema ongewijzigd blijft. De zes vluchten per week met de Boeing 777-300 op de route Paramaribo-Amsterdam vice versa vinden normaal voortgang.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Wel 6 vluchten per week, maar geen kantoor. Suriname laat zich graag uitmelken.
    Afgezien daarvan, in 2020 dit kantoor bezocht. De deur werd pas een half uur na openingstijd geopend. Ik kom binnen en zeg goedemorgen, niemand die wat terug zegt. Ze kijken je aan alsof je Russisch spreekt. Vreselijk onbeschoft!


    Maak melding
  2. Boesskowtoe,
    Heb je weleens KLM gevlogen naar een andere bestemming behalve Suriname; bijvoorbeeld Zuid-Oost Azië, Brazilië enz.? Een verademing ten opzichte van
    de arrogante-, onbeschofte- en nog altijd superieur wanende KLM op de route A’dam – p’bo v.v.
    Hoe komt dat denk je?


    Maak melding
  3. @Doe Bye: als ik naar Z-O Azie reis, vlieg ik nooit met klm maar altijd met Emirates.
    Geweldige service en zeer vriendelijke stewardessen.
    Een wereld van verschil met klm.


    Maak melding
  4. Boesskowtoe,
    Idd, Emirates is TOP. Heb ik ook een paar keer gevlogen (met de A380) richting KL Maleisië. Echter, de lange overstaptijden in Dubai bij terugkeer zijn killing.
    Overigens ben ik best wel te spreken over de service van de KLM, Garuda en Singapore airlines op die bestemmingen. Ik vraag me alleen af waarom dezelfde KLM op de route A’dam – Parbo v.v. zo’n arrogante- en klantonvriendelijke houding aan de dag legt.


    Maak melding
  5. Ik maak al decennialang long haul flights. En heb met vele airliners gevlogen. KLM/SQ/GARUDA/AIR FRANCE/EMIRATES/BA/QATAR/IBERIA/ANA/TAP. Ervaringen en conclusie, crew is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het ontloopt elkaar nauwelijks. Dus al dit tralala-geleuter van jullie is uitsluitend gefrustreerde, paranoide lulkoek.


    Maak melding
  6. Waarom klagen jullie over de KLM, de KLM is toch beter dan onze SLM. Altijd klagen over onze SLM, vliegen liever met de KLM, en als ze gebeten (slechte behandeling) worden door dezelfde O zo goede KLM dan w’é klage. Kies den moi hahaha.
    Dit is een vorm van de witte indoctrinatie, de witte lijkt beter gemanierd dan je evenbeeld omdat je zelf een haat/liefde verhouding met jezelf hebt😜


    Maak melding
  7. Lees ik het goed of begrijp ik het niet goed???

    “Reden hiervoor is dat we wereldwijd, ook in Suriname, een sterk teruglopend aantal bezoekers van dergelijke verkooppunten zien”, meldt de vliegmaatschappij in een persbericht.

    6 vluchten per week!! Voor mijn gevoel is er dan meer dan genoeg passagiers die vliegen met deze doos!!!
    Wie neemt wie in de maling????!! PFFFFF wat een rommel gezeur!!


    Maak melding
  8. Natuurlijk gaan de 6 vluchten per week gewoon door.
    Zo’n honing pot geef je niet zomaar op.

    Een reis naar China van 15u, kost de helft van wat ze naar Su vragen.
    Monopolie. Slm is geen concurrentie voor Klm.
    En we blijven maar vliegen!


    Maak melding
  9. degene die slm vliegen dan , nou die willen nu wel met KLM vliegen ook zonder kantoor , met de slm weten ze nooit wanneer het vertrekt en wanneer je terug komt
    en wat hebben de Aziatische vlucht maatschappijen te maken met het klm kantoor hier in Suriname, verwende gasten he nep Surinamers, altijd een grote bek over die Hollanders maar wel de hand ophouden, en zeker vandaag bij de koning op bezoek he


    Maak melding
  10. In Nederland zijn er in veel winkelstraten, winkelcentra en pleinen leegstaande winkelpanden. In het internet tijdperk waarin we nu zitten is bv een reis snelle en relaxter geboekt dan een vermoeiend bezoek aan een fysiek pand van een ondernemer. Dat duimen draaien van het kantoorpersoneel brengt ook niets op als de deurbel niet meer rinkelt en het alleen druk is als er boze klanten demonstreren.
    Vroeger kon je nog iemand snappen als ze dachten ongezien het reisbureau in te gaan terwijl diegene wist dat die klant daar binnen veel deed met ongedekte girokaarten. Tegenwoordig wordt je verrast als je ziet wie er allemaal ook op reis gaan. Alles via een gemakkelijke INTERNETBOEKING.


    Maak melding
  11. Dankje wel zo te spreken over stewardessen ik heb gewerkt bij KLM internationaal Stewardes heel lang mooie tijd tijd van mijn leven👮‍♀️👮‍♀️👍👍👏👏


    Maak melding
  12. @Shila: Kan me voorstellen dat je een mooie tijd hebt gehad. Maar door een mop di ik hoorde kort voordat ik op reis zou gaan, bekeek ik de Stewardessen wel argwanend als ze weer in het gangpad verschenen Liever had ik dat ze minder vaak oppopten.
    Mop: Op een Intercontinentale vlucht gaat het mis met een motor van het vliegtuig(ik zit altijd bij een vleugel), De Piloot geeft de Stewardes de opdracht om de reizigers voor te bereiden op het ergste. (Zij zet een lied in en de passagiers denken dat het erbij hoort als ontspanning)… Ennnnnnn het vliegtuig is stuk dus we gaan gauw kapot! … (De passagiers haakten aan en zongen vrolijk mee) Holadiho Holadihee!!


    Maak melding
  13. Zal dat de reden zijn waarom de KLM ondanks de moeilijke tijden en zware concurrentie nog steeds bestaansrecht heeft en zichzelf niet als reisbureau ziet, zoals de SLM bijvoorbeeld, maar eerder als vliegmaatschappij?
    Yep verschil moet er zijn….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES