dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto-inzittenden beschoten en beroofd te 21 pasie

Auto-inzittenden beschoten en beroofd te 21 pasie

-

Does Travel - naar Suriname

Zes gemaskerde en zwaar gewapende mannen hebben vrijdagmiddag meer dan 10 inzittenden van voertuigen overvallen te 21 pasie in Suriname. Enkele slachtoffers zijn daarbij ook beschoten.

De rovers waren volgens de slachtoffers allen gekleed in het zwart, gemaskerd en gewapend met machinegeweren, meerschoten jachtgeweren en vuistvuurwapens. 

De daders hebben ruw goud, sieraden, een onbekend geldbedrag in Surinaamse dollar en vreemde valuta en mobiele telefoons buitgemaakt.

Eén slachtoffer met schotwonden aan zijn kin, linkerborst en schouder was afgevoerd naar de Medische Zending in het gebied. Zijn toestand is niet bekend.

De politie kreeg de melding van het incident en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

Op maandag 22 april hebben criminelen in dezelfde straat ook een gewapende roofoverval gepleegd waarbij een dode en twee gewonden te betreuren waren. Een Braziliaan overleed ter plaatse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Nu tijd om militairen in te zetten, genoeg is genoeg, ze moeten de binnenlanden van Suriname en de Getto’s uitkammen naar wapens, munitie’s en vreemde voorwerpen. Een mooie oefening voor de militairen… Schoonschip maken…
    Wordt wakker Chan, en vooral de minister van defensie Mathura… Terwijl het land verloederd, kijkt men de andere kant op….


    Maak melding
  2. Deze criminelen gaan gewoon hun gang. Ze trekken zich niets aan van de autoriteiten. Zij dagen de regering uit omdat ze weten dat ze met ‘WATjes en poesjes ‘ te maken hebben. Leger en politie zijn niet eens van materiaal voorzien om deze criminelen snel op te sporen.Dit soort criminelen moet je opsporen met een rapid deployment force van de gewapende machten. Met gevechtshelikopters moet je een twintigtal zwaarbewapende manschappen droppen in dat gebied. Maar de Cheetha speelgoed helikopters van het leger kunnen heen en weer maar 150 km overbruggen. Ze stralen geen vuurkracht uit. Hun actieradius is ook beperkt.


    Maak melding
  3. @ RobG

    Het zal niet vaak gebeuren maar deze keer ben ik 1000%
    met je eens!!!! De desbtreffende Minister dat dit moet
    bestrijden ligt lekker in zijn hangmat, lekker zijn cassave
    brood en zijn pepre watra te drinken!!! En de pres ligt
    lekker te slapen, en met zijn kleinzoon te spelen.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  4. Zolang men het land niet verdeelt, gaat het nooit goed komen met Suriname, Na 1975 was dit al voorspeld. Maar een kroeskoppige volk dat zelfredzaamheid niet in de genen heeft, geloofde heilig in dat Suriname een 2e Dubai zou worden!!!!!
    Je ziet nu duidelijk Haitiaanse toestanden in Suriname !!!.


    Maak melding
  5. Goud delvers profiteurs betaal belasting de goden gaan jullie beschermen is geen zegend geld jaren en jaren betalen jullie de staat niet gewaarschuwd zijn jullie


    Maak melding
  6. Ze hebben nu meerdere zwaardere wapens.
    Is de President Chan Santokhi nog veilig.
    A greedy nanga bezuinig van Chan kan hem zelf de kop kosten.
    Ik ga hier niet beschrijven wat bepaalde wapens kunnen maar wel over veiligheid.
    In het leven moet je nooit op je veiligheid bezuinigen.
    Het kan je laatste zijn
    BETER ALLES EROP LOSGOOIEN.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES