vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentA Mili verliet Suriname om haar droom werkelijkheid te laten worden

A Mili verliet Suriname om haar droom werkelijkheid te laten worden

-

Does Travel - naar Suriname

ENSCHEDE, 27 mei – Vorige week won ze het Open Podium Twente, de grootste talentenjacht in de regio en dit weekend stond ze op het BAM! Festival in Hengelo. De Surinaamse zangeres en songwriter Milaisa Breeveld beter bekend als ‘A Mili’ timmert behoorlijk aan de weg in Nederland. En dat is de pers ook opgevallen want dit weekend kun je dit uitgebreid artikel over haar lezen in Dagblad Tubantia. Daarin vertelt ze o.a. dat ze Suriname heeft verlaten om haar droom werkelijkheid te laten worden.

A Mili, dochter van de Surinaamse politicoloog Hans Breeveld, verliet Suriname twee jaar geleden om te studeren aan de Popacademie in Enschede. Aan de krant vertelt zij dat veel van haar liedjes een link hebben met haar eigen leven, met het alleen zijn, de liefde en het nooit ophoudende verlangen naar Suriname.

Haar droom is om een internationaal bekende zangeres te worden. “Ik heb nog een lange weg te gaan. Misschien zal het wel altijd een droom blijven, maar dan heb ik in ieder geval de zekerheid dat ik er alles voor heb gedaan” zegt de 27-jarige zangeres tegen de krant. En als dat zover is gaat ze terug naar Suriname. Lees het uitgebreid artikel hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Aan dit meisje kunnen veel Surinamers een voorbeeld nemen. Ze had een droom, ze onderneemt actie om haar droom uit te laten komen. Tegelijkertijd is ze realistisch want ze beseft dat haar dromen misschien niet helemaal werkelijkheid worden.
  Ze weet echter, soms heb je spijt van wat je gedaan hebt, maar de meeste spijt heb je van dingen die je niet gedaan hebt.

  Dit meisje komt er wel. Jammer dat je Suriname moet verlaten om je dromen waar te maken.


  Maak melding
 2. Ik vraag mij af wat er zou gebeuren als ze gesteund door haar Vader’ s fortuin en met haar talent naar Amerika was gegaan.
  Nu kan ze nog naar Duitsland gaan. De juiste gendre en je mag geluk hebben. Je kan met pensioen op een tien hectare boerderij in Su.


  Maak melding
 3. Carl Breeveld, is haar oom.Hij kan haar misschien helpen haar droom waar te maken in Su. Zij vertelt aan de krant over het alleen zijn, de liefde en het nooit ophoudende verlangen naar Suriname? Kind zoek je familie op om je te steunen. Je bent nooit alleen. Blijf bidden en doorgaan met positieve krachten om je heen. Je kan het.
  Succes is niet voor een ieder weggelegd. De eerste stap naar succes heb je al afgelegd. Go girl.


  Maak melding
 4. Rimboe Rin. Driekwart van de Surinamers zijn azijnpissers zoals jij. Eén derde toont karakter en onderneemt iets. Jij kan alleen maar het verhaal bagatelliseren dat de krant een streekblad is. Je vergeet dat ze door dat blad wereldwijd te lezen is op internet. Mijn vraag! Wat heb jij bereikt in je leven?


  Maak melding
 5. Ronnie van den Hout jij hebt de beste reactie geplaatst. Altijd proberen sommige domme idioten als die Rimboe mekaar neer te halen als krabben in een ton. Jij hebt hem/haar de juiste vraag gesteld. RESPECT.


  Maak melding
 6. In Su was ze niet uit de verf gekomen.
  Hier heeft ze meer mogelykheid en of ze drugs gebruikt heeft of niet, doet niets terzake.
  Suc6 en laat zien wat je kan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES