DAMARU uit Suriname Live in Concert op 6 juli in Amsterdam

6
DAMARU uit Suriname Live in Concert op 6 juli in Amsterdam

PARAMARIBO, 27 mei – In juli komt de bekende Surinaamse zanger Damaru weer naar Nederland. Dit keer voor een speciaal evenement want op vrijdag 6 juli 2018 is hij te zien in Rhone Amsterdam op het event: DAMARU Live in Concert! Het wordt een zeer gevarieerde avond met nummers van oldskool love songs tot aan kaseko.

En de zanger uit Suriname staat er niet alleen. Te gast zijn ook Poppe, Avionboyz, La Rouge, Briomelody, Kater Karma en vele anderen. Kaarten zijn tot 24 juni slechts 10 euro en online te koop via www.damaruconcert.com.

DAMARU Live in Concert vindt plaats van 21.00u – 04.30u in Rhone Amsterdam aan de Rhoneweg 12-14.


6 REACTIES

  1. Deze paarse rat noemt zich zelf artiest, zoals die paarse moordenaar, zich zelf volkspresident noemt, gelukkig niet van mij.
    Beiden zijn mislukkelingen, de ėėn denkt dat hij kan zinger, de andere denkt, dat hij door god gezonden is.


    Maak melding

  2. Wat een onzinnige reacties.
    Hij zou nu opeens niet meer kunnen zingen omdat hij gelieerd is aan een ons niet welgevallige politieke partij? Wat een immense flauwe kul. Iedereen heeft als burger het recht om te kiezen aan welke partij hij/zij zich verbindt, ongeacht zijn/ haar maatschappelijke status. Ook al kunnen wij ons die keuze wellicht niet voorstellen of er niet mee instemmen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.