Vrijwilliger Radio Bangsa Jawa A’dam onderscheiden

2

Tijdens het galafeest 3 december jongstleden, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Radio Bangsa Jawa in Amsterdam, is de heer Singodikromo benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Omdat de heer Singodikromo in Almere woont, mocht burgemeester Jorritsma de versierselen opspelden.

De heer Singodikromo is al bijna 25 jaar vrijwillig actief als coördinator en omroeper bij de javaanstalige Radio Bangsa Jawa in Amsterdam. Deze radiozender maakt deel uit van de Welzijnsvereniging Bangsa Jawa.

Dhr. Singodikromo begon als assistent van de radio en al snel maakte hij zijn debuut als omroeper van Radio Bangsa Jawa. In die tijd was er zowel in Nederland als in Suriname nog geen Javaanstalig radiostation, vandaar dat hij altijd al heel trots was en is om deel uit te maken van het allereerste Javaanstalige radiostation in Nederland.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. “Tijdens het galafeest 3 december jongstleden, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Radio Bangsa Jawa in Amsterdam, is de heer Singodikromo benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. ”

    Heer Singodikromo : Van harte gefleiciteerd met de onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

    Moge de komende jaren U nog een goede gezondheid brengen opdat het vrijwilligerswerk kan worden voorgezet. Ik hoop dat anderen U als inspiratiebron bron zien en ook hun krachten geven aan de gemeendchap.

    Ik heb gesproken,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.