Suriname Film & Documentary Festival

0

Op zaterdag 10 december 2011 vindt tussen 13.00 – 23.00 uur in NoLIMIT aan het Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam de eerste editie van het Suriname Film & Documentary Festival (SFDF) plaats. Het festivalprogramma bestaat uit films en documentaires die Suriname als thema voeren.

Vanuit dit brede perspectief creëert het festival een platform voor nieuw filmtalent, onafhankelijke makers en innovatieve filmproducties en auteurs. Het SFDF laat een dwarsdoorsnede zien van de verschillende invalshoeken waarbij het heden, verleden en de toekomst worden gerelateerd aan het gegeven Suriname.

De avond wordt afgesloten op de tonen van de muziekformatie Sweet Masters. Zaterdag 10 december 2011 | NoLIMIT | Geldershoofd 80 | 1103 BG Amsterdam | Zaal open 13:00 | Einde: 23.00 |

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.