‘Surinamedag’ over duurzaamheid en fondsenwerving

0

Op vrijdag 11 november 2011 organiseren Zeister Zendingsgenootschap (ZZG) en Wilde Ganzen een Surinamedag in Zeist. Deze dag is opgezet voor iedereen die projecten in Suriname ondersteunt, of betrokken is bij samenwerkingsverbanden met instellingen in Suriname. Het thema van de dag is duurzaamheid en lokale fondsenwerving.

Na een Surinaamse lunch begint het programma om 13.00 uur met een inleiding van Aart Schalkwijk (ZZG) over de stand van zaken van het onderwijs in Suriname. Vervolgens zal politica Kathleen Ferrier een presentatie geven over “de opbrengst van kennisuitwisseling”. Stanley Menzo (Suriprofs) draagt bij aan het programma en gaat in debat over externe financiering, afhankelijkheid en zelfstandigheid van projecten in Suriname. Daarna volgen een drietal workshops. Na een laatste plenaire sessie is er mogelijkheid tot netwerken onder het genot van een drankje.

Voor het programma en,de routebeschrijving kunt u op de website van Wilde Ganzen kijken: www.wildeganzen.nl/pi. Aanmelden kan door een email met contactgegevens, deelname lunch en workshopvoorkeur te sturen aan natasja@wildeganzen.nl.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.