Surinaamse producten van Lufo voor supermarkt

6

Lufo komt met een Surinaams kant-en-klaarassortiment en Surinaamse maaltijdcomponenten voor het supermarktkanaal in Nederland. Er zijn vijf authentieke diepvries kant-en-klaarproducten in een 175-200-gramsverpakking: Bakkeljauw, Zoutvlees, Soja kip, Pom met kipfilet en Kerrie kip.

Verder zijn er Lufo-marinades, die sterk gekruid en in vijf soorten verkrijgbaar zijn: Javaans, Moksi-Meti, Cha Sew, Kerrie en Barbecue. Ook nieuw zijn de Pom Kroketten(FOTO), ‘een typisch Surinaams gerecht in een Nederlands jasje’ meldt Supermarkt Actueel.

Lufo is bij veel consumenten bekend van vier authentieke Surinaamse core-producten waar het bedrijf in 1983 mee startte: Surinaamse pomtajer, zoutvlees, gepekelde varkensstaart en bakkeljauw filet.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Veel succes gewenst. De mensen achter dit bedrijf hebben alle eigenschappen die veel SME jammer genoeg missen. Zij hebben in het verleden al veel succes gekend in SME en in A’dam Oost. Ook dit wordt ongetwijveld weer een succes.


  Maak melding

 2. Lufo pomtayer is te duur en het is geen zuivere tayer.Wij als Surinamers worden belazerd in Nederland.Voor 1 kilo moet je 8 euro’s betalen.Vind je het gek dat mensen het niet kopen.Waarvoor moeten Surinaamse producten zo duur zijn vraag ik mijn zelf af.


  Maak melding

 3. Ja, Johannes;

  Een IJsappel kostte in Suriname bijna 2 gulden. Dat was toen ruim 4 Nederlandse guldens waard. Hier ga ik ze gratis plukken in de boomgaard.
  Tussen de pluk en het op eten zitten namelijk een aantal verdieners die het ook niet voor niets doen. Wil jet het, koop je het! Wil je het niet, koop je het toch niet?

  Lufo, veel succes toegewenst.


  Maak melding

 4. Ik juich dit toe. Met mijn kookkunst (kunst?)
  is het heel slecht gesteld en ben dan ook blij als er kant en klare maaltijden te verkrijgen zijn. Graag ook in de schappen van AH
  Succes.


  Maak melding

 5. @neus
  De mensen achter dit bedrijf hebben alle eigenschappen die veel SME jammer genoeg missen

  Komt omdat het een chinees is en meneer neus het is wel een sranang snesie hoor dus dimmen over SME’ers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.