Film ‘Zubaan’ doet het goed in Suriname

0

Vorig jaar ging de film ‘Zubaan’ in première. Deze film werd op diverse plaatsen in Nederland vertoond. Dit jaar vond de eerste vertoning buiten Nederland plaats. Zubaan was vanaf 14 september 2011 namelijk te zien in de TBL Cinemas te Paramaribo (Suriname). Wegens het succes van de film, is deze voor de derde week te zien in TBL Cinemas meldt de Surinaams-Hindoestaanse filmmaker Chan Gayadien.

In de film Zubaan, die volgens de in Rotterdam wonende Gayadien niet te typeren is als een Bollywood film, vlucht de familie Mehra naar Nederland als de gezinsleden vrezen voor hun leven na een coup in het geboorteland. Geld is geen probleem, omdat de familie over voldoende financiële middelen beschikt. Maar vanwege de aanwezige taalbarrière (Zubaan) ondervindt de familie behoorlijke tegenslagen. Het gezin weigert te integreren, omdat ze toch naar hun eigen land teruggaan zodra de situatie daar is hersteld.

Na twee jaar heeft het gezin echter een aardige vriendenkring in Nederland opgebouwd. Aakash heeft een goede vriend, Gopal, die hem ondersteunt en te hulp schiet bij alle problemen. Suraj heeft een hele club bij elkaar, onder wie Karan, die verzot is op Tanya. Tanya op haar beurt is weer weg van Suraj. En Suraj is de rijke player die meisjes als hobby ziet en niet als iets serieus. Tot de dag waarop alle vrienden heftig aan het feesten zijn en drank een eind maakt aan de hechte vriendschap… Een film vol humor, drama, intriges en verrassingen.

Bekijk ook de reportage van de première in Rotterdam:

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.