‘Tijd voor Caribbean Combo’ 30 augustus op TV

0

De opname van ‘Tijd voor Caribbean Combo’ zit erop en op 30 augustus 2011 wordt de ‘Tijd voor Caribbean Combo’ om 21:17 uitgezonden op NL3. Wil je meer zien van Caribbean Combo op TV? Meld je dan aan via www.tvlab.nl en stem op Caribbean Combo!

Na het succes van ‘Caribbean Combo’ in het theater, komen de mannen tijdens TV Lab terug met een tv-editie ‘Tijd voor Caribbean Combo’.

Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als kijker krijgen we nu een inkijkje in de kleedkamer van het theater waar ze optreden. En daar leren de we de mannen van een andere kant kennen. Met hun visie op dagelijkse en wereldse zaken, met humor en muziek.

‘Tijd voor Caribbean Combo’ 30 augustus 2011 om 21:17 op NL3

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.