Eerste United Business Fair in Suriname

4

PARAMARIBO, 28 aug – In oktober dit jaar wordt in Paramaribo de United Business Fair georganiseerd. Dit is het eerste internationale business & lifestyle evenement in Suriname met meer dan vijftig exposanten en exclusieve productpresentaties. Zo zal het befaamde automerk Range Rover op de openingsdag haar model Evoque presenteren en zal de eerste luxueuze zakenjet voor de private als publieke markt worden gepresenteerd aan het Surinaamse zakenleven.

Ook de launch en introductie van de Miss India Worldwide 2012 verkiezing in Suriname zal plaatsvinden tijdens de piekuren van de Fair. Machtige, interessante en zeer uiteenlopende gasten en bedrijven zullen deze beurs volgens de organisatoren samensmelten tot de grootste netwerkdag van Suriname in stijl.

De United Business Fair is een onderdeel van het Surinaamse glossy blad United Magazine dat alle zakelijke mogelijkheden in Suriname reeds zeven jaar in stijl aanbiedt. De doelgroep van deze beurs bestaat uit ondernemers en topmanagers, niet alleen in Suriname, maar ook buitenlandse bedrijven die zaken willen doen met Suriname. Andere landen waarop op gefocust wordt zijn Curaçao, Aruba en Nederland.

Datum: 15 en 16 oktober 2011
Locatie: Hotel Torarica
Meer info: www.unitedbusinessfair.su

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Rover!

  Range Rover, eigen zaken vliegtuigjet, Ferrari, het “nieuwe eten” haute cuisine,
  Armani-schommelstoel, Scharrel eieren van vrijlopende Scharrelkippen in een Scharrel omgeving bij Scharrelingen, ingeblikt Leguanenvlees op een bedje van Cactusbloesems
  uit Curacao van ene Judeshka. Mooi toch? En
  Aruba-koeken van het merk: Jorin!

  Suriname is in de lift? Investeerders zoeken die voor export kunnen zorgen is een grotere must dan beursen organiseren voor mensen die alleen maar naar ons land willen exporteren.
  Wat bereik je hiermee? Hoogmoed en grootheidswaanzin in een land waar de Bakker
  soms moet bedelen om een pondje bloem. Mijn Moesje zou zeggen: “dankje hatelijk!”


  Maak melding

 2. Dit is aleen maar lariekoek wat er nu gebeurt in su.
  Laat ze eerts wat doen aan de haven en aan die tickets voor onze surinamers.
  Wie zijn die rijken :het zijn dezelfde mensen die het land vandaag zo hebben verkocht en en steeds gaan verkopen.
  Zorg eerst voor het volk want als vandaag of morgen een rijke sjeik wordt vermoord door een van de rovers , dan mag su het op zijn buik schrijven dat er nog ooit een zakenman of bedrijf zich zal vertonen in su.
  A tangs so


  Maak melding

 3. ?? Zelfs de kaartverkoop is nog niet gestart en de site is gelikt maar bevat eigenlijk geen inforamtie. Kijk ik naar de producten dan lijken die vooral voor drugsbaronnen interessant: een 4WD om naar je eigen airstrip te gaan en een snelle boot. Grappig is dan ook de volgende zin:

  voor de private als publieke markt worden gepresenteerd aan het Surinaamse zakenleven.

  Is dit een hint dat in SME niet alleen de onder- en bovenwereld verweven zijn maar ook de publieke sector, de overheid, verweven is met die twee sectoren.

  Alsof we dat nog niet door hadden. 🙁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.