Frans-Guyanese prijs voor Kenny B. en Benaïssa

3

De Surinaams-Nederlandse artiesten Kenny B. en Benaïssa zijn onlangs teruggekeerd uit Suriname en Frans-Guyana. Naast hun spetterende optredens aldaar hebben ze ook een presentje mee naar huis mogen nemen. De twee hebben vorige maand in Frans-Guyana namelijk de Lindor Award ontvangen. ‘Een hele grote eer en een kroon op ons werk’ aldus Kenny B. tegen Waterkant.Net.

Kenny B. en Benaïssa hebben de prijs te danken aan het succes van hun nummer ‘Yu Faya’ in Frans-Guyana. Kenny B.: ‘Wat mij erg heeft geraakt is dat de Frans-Guyanezen ons helemaal uit Nederland via Suriname hebben laten halen om deze prijs in ontvangt te nemen’.

Kenny B. (Kenneth Bron) en Benaïssa (Kenneth Linger) zijn woonachtig in Nederland en elk al jaren actief in de muziekwereld. Ze zijn speciaal voor het nummer ‘Yu Faya’ een samenwerking aangegaan met als resultaat hoge noteringen bij de Nederlandse zender Funx en in Suriname. Kenny B.: ‘We hebben samen een realistische kijk op muziek en vullen elkaar goed aan. Deze track is zeker niet onze laatste samenwerking’.

Kenny B. heeft op dit moment een hit samen met Tequisha Abel getiteld ‘Nex ne tai‘.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Guys,
    gewoon doorgaan op de weg die jullie zijn ingeslagen met Yu Faya. De samenwerking met Perle Lama moet ook zeker een grote hit kunnen opleveren….

    Proficiat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.