Nieuwe reeks ‘Groeten uit Paramaribo’ op TV

1

De Surinaams-Nederlandse entertainer Quintis Ristie is onlangs teruggekeerd uit Suriname. Quintis was in zijn geboorteland voor een nieuwe reeks Groeten uit Paramaribo. In Groeten uit Paramaribo brengt hij in beeld hoe een dag in het leven in Suriname eruit ziet. Groeten uit Paramaribo maakt onderdeel uit van het tv-programma zo:RAYMANN, wekelijks te zien op zondagavond om 23.00 uur op Nederland 1 (NTR) van 11 september tot en met 11 december.

De onderwerpen uit Groeten uit Paramaribo die dit seizoen de revue passeren zijn: 10 jaar Raymann op tv, Nationale Dag der Inheemse, ecotoerisme, sociale werkplaats, asiel, motorcross, gemengd huwelijk, homoseksualiteit, jongerencultuur, kunst, nachtleven, wintipray en begrafenis.

De uitzending van het onderwerp 10 Jaar Raymann op TV vanuit Suriname vindt plaats tijdens de eerste aflevering van zo:RAYMANN, te zien op zondagavond 11 september om 23.00 uur op Nederland 1 (NTR).

– Van de redactie: Quintis is vandaag jarig dus namens ons GEFELICITEERD! 😉 –

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.