Tropical All Stars bundelen talent t.b.v. goed doel

2

Oscar Harris, Massada, Van B. Soca Boy, The Dutch Rhythm Steel & Show Band en Trafassi ,die 30 jaar bestaat, verantwoordelijk voor hitsingles en Gouden statussen in de jaren 70, 80 en 90, bundelen hun talent om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. De lancering van de tropische zomerkraker ‘ NONSTOP SUMMER PARTY’ geeft het startsein voor dit bijzondere initiatief. Ook zullen de artiesten, de Tropical All Stars, deze single en hun eigen hits ten gehore brengen tijdens een spetterend optreden in de Melkweg, Amsterdam op vrijdag 3 juni a.s.

SOS Kinderdorpen
Over de hele wereld zijn er kinderen die door armoede, ziekte of oorlog de zorg van hun ouders verliezen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Begaan met het lot van deze kinderen en betrokken bij de doelstellingen van SOS Kinderdorpen besloten diverse artiesten, onder de naam Tropical All Stars, een samenwerkingsverband aan te gaan om het werk van SOS Kinderdorpen te ondersteunen. Al deze artiesten zijn te horen op de nieuwe single ‘NONSTOP SUMMER PARTY’. Van elke download van de single gaat honderd procent naar SOS Kinderdorpen.

Tropical All Stars
– Massada: Latijns-Amerikaanse ritmes in Moluks jasje. LP ‘Astaganaga’ behaalde goud. Bekend van hits ‘Latin Dance’ en ‘Sajang é’.
– Oscar Harris: scoorde hits met nummers als ‘Song for the children’ en ‘Disco Calypso’ , ’It takes two’ overschreed ruimschoots de Gouden grens. Met The Twinkle Stars werd in 1969 de eerste single T.O.P. uitgebracht en dit leverde meteen een hit op, waarna het ook met praktisch elke volgende raak was. De populariteit van de formatie bereikt met de topsuccessen ‘Try A Little Love’ (’70) en ‘Soldiers Prayer’ (’71) een onbetwist hoogtepunt.
– Van B. Soca Boy: Dé zomerhit van 1998, ‘Follow The Leader’, beloond met TMF award en Gouden CD.
– Dutch Rhythm Steel & Show Band: Surinaams-Nederlandse formatie met hitsingle ‘January, February’.
– Trafassi: Surinaams-Nederlandse feestband met hits als ‘Wasmasjien’, ‘Stuiver Dubbeltje Kwartje Gulden’, ‘Waka Waka’, ‘Banana-Light’ en ‘Pum Pum Sexy Body’ is al 30 jaar een begrip in de Benelux en op de Antillen, met 5 gouden platen.

Als onderdeel van het samenwerkingsverband voor SOS Kinderdorpen worden er verschillende concerten gepland. Alle betrokken artiesten zullen op 3 juni a.s. gezamenlijk de single én hun eigen succesvolle repertoire ten gehore brengen. De artiesten worden live begeleid door de bandleden van Trafassi en Edgar Burgos zal de avond hosten. Van elke verkochte entreekaart gaat een bijdrage naar SOS Kinderdorpen.

Concert Tropical All Stars featuring:
Oscar Harris, Massada, Van B. Soca Boy, The Dutch Rhythm Steel & Show Band en Trafassi. Host: Edgar Burgos
Vrijdag 3 juni, aanvang: 20.30 uur Melkweg Amsterdam
€ 26,-
Dresscode: zonnebril!

2 REACTIES

  1. Alweer? Ik vraag me af of deze bandjes het echt allemaal gratis doen.
    Het is namelijk de zoveelste initiatief voor sos kinderdorpen( of moet ik zeggen sos voor werkloze artiesten.
    A tang so


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.