Nieuwe DVD Jörgen Raymann in de winkel

0

Begin deze maand is de nieuwe DVD van Jörgen Raymann’s theatershow ‘Familyman’ uitgekomen. De beelden zijn vorig jaar opgenomen in Theater Carré te Amsterdam. ‘Familyman’ is anderhalf uur Jörgen Raymann op zijn best, uiteraard bijgestaan door zijn vaste band.

JR_DVDHet enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Dat weet Jörgen Raymann als geen ander vandaar dat zijn voorstelling ‘Familyman’ begint op het moment dat een familiefeest net is afgelopen. Tussen lege flessen en andere rommel die de gasten hebben achtergelaten schetst hij een hilarisch beeld van waar familiebanden niet allemaal toe kunnen leiden. De analyses zijn scherp en de grapdichtheid is hoog.

Deze nieuwe DVD is onder andere te koop bij bol.com en redbullet.nl waar ook al zijn andere eerdere DVD’s te koop zijn. Raymann tourt op dit moment door heel Nederland met zijn theaterprogramma ‘Frede‘.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.