Excelsior laatste op SVB jubileumtoernooi in Paramaribo

4

De Rotterdamse voetbalclub Excelsior, die afgelopen week in Suriname vertoefde, is op de laatste plaats geëindigd op het SVB jubileumtoernooi in Paramaribo. De ploeg van Alex Pastoor verloor gisteren (zondag) ook haar tweede wedstrijd met 4-2 van Inter Mongoetapoe. Bij de Surinaamse kampioen speelde ex-rebellenleider Ronnie Brunswijk 60 minuten mee.

excelsiorExcelsior kwam al vroeg op achterstand, maar door een eigen doelpunt en een intikker van Shabir Isoufi was de russtand 2-1 voor de Kralingers. Na rust speelde Excelsior zeer zwak en wist Inter Mongoetapoe drie keer te scoren. De 48-jarige Brunswijk was toen al naar de kant gegaan bij de thuisploeg meldt RTV Rijnmond.

Trainer Pastoor was na afloop zo boos dat de spelers op de laatste avond op het trainingskamp in Suriname thuis moeten blijven. Luister op de site van RTV Rijnmond naar een reactie van Excelsior-trainer Alex Pastoor

4 REACTIES

  1. ik vraag me af excelsior hoe ze kunnen verliezen als je hoort rebelle leider heeft gespeeld heeft en als je hem ziet dat kan hij niet eens goed lopen en voetballen is heel ver van huis en trouwens de mensen in nederland gingen zeggen kouseband voetbal dus ik kan me best begrijpen op welke niveau het voetbal daar is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.