Parool rectificeert column over Nina Jurna

12

Het Parool heeft dinsdag een rectificatie geplaatst van de column van Theodor Holman van 23 december. Holman schreef daarin dat de in Suriname woonachtige oud-AT5 medewerker en RTL-correspondent Nina Jurna een sympathisant is van ‘Sharia4Holland’, de extreme moslimgroepering die pleit voor een Islamitisch Nederland.

jurna“Nader onderzoek heeft uitgewezen dat Jurna pertinent niets met Sharia4Holland te maken heeft”, zo schrijft de hoofdredactie van de krant nu. “De redactie van Het Parool betreurt het dat Jurna, en andere mensen die onterecht in de column van 23 december zijn genoemd, hier last van hebben ondervonden”, meldt AT5.

Een van die andere mensen is Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia. Hij reageerde maandag woest op het stukje van Holman. “Ik heb helemaal niets te maken met radicalen. Al die aantijgingen maken me zo verdrietig en ook boos.”

12 REACTIES

 1. ooit goed gekeken naar theodor ? juist : indo… en die willen altijd hollandser zijn dan de hollanders zelf !. nu het islam- cq van gogh-gedoe aan het luwen is, en hij dus uit de picture aan het raken is, zoekt ie weer naar het middelpunt volgens zijn naam : hol-le vaten…arme jurna en traida : nu moeten zij zich gaan verweren, ipv deze fascistische gek > terug naar mama’s kampong, jo onzuivere schreeuwlelijk.


  Maak melding

 2. Dat die Theodor Holman een levensgevaarlijke racist is weten we toch al lang. Het zal me niet verbazen of hij schaamt zich over zijn Indische afkomst. Trouwens Wilders is er ook zo een. Het zijn figuren met een aangeboren minderwaardigheidscomplex.


  Maak melding

 3. Niet zo raar dat dit hol vat zo dik bevriend waren. Ze deelden heel wat met elkaar in hun verwrongen gedachten.t Is zo,n schreeuwlelijk die u ooknog eens een keer publiciteitsgeil is. Krijgt hij geen aandacht of wordt hij gegeneerd , dan zal hij hemel en aarde bewegen ongeacht wie hij daarmee beschadigd met z,n grote bek en racistisch denken, om koste wat kosten moge zichzelf in the picture te plaatsen .
  Doe jezelf en vooral de rest van de wereld, rot een end weg naar een onbewoond eiland, beter nog , vergeet eenuur lang te ademen.Opgeruimd staat heel netjes als t om jou verziekte geest gaat.


  Maak melding

 4. Theodor Holman ,
  Wat ben ik trots op Bun KARNO ( wijlen President SUKARNO )
  President Sukarno ( bij het indonesiche volk bekent als bun Karno wat broer Karno betekent)was de vrijheidstrijder tegen het koloniaal Ollandse bewind en had persoonlijk de Republiek Indonesie geproclameerd , tevens was bun KARNO de 1e president van de Republiek Indonesie .
  Hij stond ook aan het hoofd van de indonesische vrijheidstrijders en leidde de strijd tegen de wrede- en onhumane politionele actie van de bezetters(BLANDA)
  Doet mijn persoon denken aan het fragment uit de film OEROEG , toen bij uitwisseling van krijgs-gevangenen zijn jeugd-vriend hem had gevraagd of zij nog vrienden zijn .
  Als antwoord gaf OEROEG : Als een javaan gelijk is aan een ollander (BLANDA)
  By the way , heeft theodor HOL-man een eigen vlag ???
  Is hij niet een kind van foute ouders???

  Sempa( surinaams patriot )


  Maak melding

 5. Adhoe..dhese indo (in ned.door omstandigheid).In Indonesié zijn deze lui hooghartig.Ze mochten niet met de javaantjes spelen in de kampong.Ze keken neer op de autochtonen.Het verbaast me niets dat Holman hekel heeft aan wat gekleurd is..


  Maak melding

 6. Is dit niet die gast die van Prem Radakishun excuses eiste omdat die hem een vieze vuile racist of zo had genoemd.
  Prem gaf hem de vinger, de middelste..


  Maak melding

 7. ik denk dat mensen nooit slim zullen worden want degene die je hier gepoot heeft,die is nog altijd slimmer,maar hij kan ook niet helpen hij probeer nog altijd jouw te helpen,maar hij ondekt nog alijd gebreke in jouw,met andere woorden je zal nooit van hem winnen,met andere woorden het heeft gewoon geen zin om knap te doen je ben een verliezer,accepteer dat een keertje en je ben gewoon van je probleem af en dan pas ben de gelukkigste mens op deze aardkloot.meneer doei ja toch ja toch,want jij hebt een probleem,niet de rest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.