Las Chicas Del Can op BoomBoomBeats

1

Boom Boom Beats is terug. Met hun grootse Caribbean Dance Event 2010 in de (Haagsche) RAC hallen te Den Haag, zullen zij op zaterdag 4 december alle verwachtingen overtreffen. Dit doen zij o.a. met de meest sexy vrouwen groep, afkomstig vanuit het exotische swingende Dominicaanse Republiek, Las Chicas Del Can.

Las Chicas del Can werd in 1982 opgericht en leverde sindsdien klassiekers af als El Negro No Puede, Sukaina, Culeca, Ta’Pillao, Fuego, Te Lo Doy, Amigo Travieso. Platen werden steevast bekroond met goud en platina.

Uiteraard is er een uitgebreid programma met veel meer artiesten waaronder Express, La Fiesta, Face 2 Face, Danza en de Surinaamse kawinaformatie La Rouge.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.