Ronald Snijders componeert muziek voor jeugd serie

1

PARAMARIBO, 1 nov – Ronald Snijders heeft de muziek gecomponeerd en uitgevoerd voor een nieuwe tiendelige jeugdtelevisie serie De Avonturen van Buck en Tommy. De filmopnamen werden gemaakt in het binnenland van Suriname en Paramaribo. De hoofdrolspelen zijn de kinderen Buck en Tommy Schinkel, de twee zonen van de Nederlandse regisseur Robert Schinkel die samen met zijn vrouw de film maakte en eerder dit jaar daarvoor in Suriname vertoefde.

De film bevat prachtige beelden van schildpadden te Galibi, Krokodillen, zeldzame kikkers en dergelijke. Over de muziek van Ronald Snijders waarin diverse fluiten en slagwerk te horen zijn en werd opgenomen in zijn studio te Delft, zei Schinkel: “Het past er perfect bij”. De avonturen van Buck en Tommy werd onlangs met veel succes geïntroduceerd op 29 oktober tijdens het Cinekid festival in Amsterdam.

De serie is enthousiast aangekocht door KRO televisie en zal vermoedelijk begin 2011 worden uitgezonden, en later dat jaar ook in Suriname. Hieronder een indruk van de serie:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.