Jetty Mathurin jubileert in Theater Zuidplein

0

Op zaterdag 25 september komt de veelzijdige Jetty Mathurin naar Theater Zuidplein met haar nieuwe voorstelling Jetty jubileert met liefde en overvloed!. Niet alleen warme verhalen worden verteld maar ook heerlijke anekdotes passeren de revue. Als Jetty het podium betreedt, verandert de avond in een groot feest. En dat feest trekken we deze avond door naar een speciale afterparty in ons Theatercafé Z, waar een DJ aanwezig is om het feest compleet te maken.

Jetty is veelzijdig, spraakmakend, eigenzinnig en heeft een humoristische visie op het leven. Ze maakt al vanaf 1989 theatershows, waarin ze haar eigenzinnige kijk op de samenleving weer geeft. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als een creatieve duizendpoot. Naast haar theatershows, presenteert ze, schrijft ze columns en acteert ze voor film en televisie. Voor haar rol als ‘Smorrie’ in de spraakmakende tv serie Vrouwenvleugel werd ze beloond met een Televizierring.

De voorverkoopprijs is € 15,-. Kaarten zijn 24 uur per dag te bestellen via www.theaterzuidplein.nl en aan de kassa te koop. Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl of www.jettymathurin.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.