Kwakoe Zomerfestival in Bijlmerpark van start

2

De 35ste editie van het festival gaat vandaag, zaterdag 3 juli, van start en eindigt zondag 8 augustus. Op de zes achtereenvolgende weekenden organiseert de stichting Kwakoe Zomerfestival in het Bijlmerpark het meest multiculturele festival van het land.

Het gevarieerde programma bestaat uit muziek, sport, eten, dansen en ontmoeting. Bezoekers kunnen genieten van muziekoptredens en een voetbaltoernooi. Verder kunnen belangstellenden culturele shows aanschouwen en is er een kinderprogramma.

Kwakoe begon in 1975 als een Surinaams voetbaltoernooi en groeide in de loop der jaren uit tot een van de grootste multiculturele festivals van Nederland. Het festival trok vorig jaar 350.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie ook op www.kwakoefestival.nl.


2 REACTIES

  1. 1e weekend en er zijn geen toiletten, geen voetbalveld en weinig loopruimte. Het lijkt allemaal gekrompen, of moet het nog op gang komen?


    Maak melding

  2. Super gezellig, alleen moet de zon schijnen.

    Aanrader : Eten bij Warung Welkom. Die zitten naast Telesur. Bij de rood/roze tent.

    Hele lekkere javaans eten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.