Eerste uitzending ‘mArt Standplaats Zuidoost’ succesvol

2

De eerste uitzending van mArt Standplaats Zuidoost is naar volle tevredenheid van de directie, medewerkers en luisteraars van mArt verlopen. Vanuit het Ondernemershuis Zuidoost zond mArt LIVE uit en ging zij in gesprek met het management van het Ondernemershuis, het hoofd PR van het Bijlmerparktheater en interactief met luisteraars van mArt over het bedrijfsleven in en sociaal maatschappelijke vraagstukken van Amsterdam Zuidoost. Hoogtepunt van de uitzending was het zeldzame bezoek op zaterdag van het volledige stadsdeelbestuur van Zuidoost. Dit exclusieve bezoek kwam onder leiding van de kersverse voorzitter Marcel la Rose toelichting geven op haar nieuwe beleid: meer betrokkenheid en toenadering tot de bewoners. Hier speelt het initiatief van mArt Standplaats Zuidoost op in door in gesprek te gaan met politici, ondernemers en bewoners van Zuidoost.

Zoals opgenomen in het nieuwe beleidsplan is het bestuur voornemens om de relatie met de lokale media te verstevigen. Vandaar ook de aangename aanwezigheid van mevrouw Aimee de Lannoy, manager Afdeling Communicatie Stadsdeel Zuidoost. De zeer goede technische verbinding was onder leiding van Imro Ritfeld van mArt en miXture Solutions, met assistentie van voormalig zender bouwer en radio fanaticus Choukri. Ook SME –TV was voor de nodige beeldregistratie aanwezig. Gastvrouw Lilian Crawford van het Ondernemershuis ervaart een prettige samenwerking met mArt en rekent op de continuïteit van dit kostbare project.

Standplaats Zuidoost is een initiatief van mArt en bestaat uit een reeks radioprogramma’s inclusief TV-opnames waarin ruim aandacht besteed wordt aan de politieke stand van zaken, het ondernemerschap, de bewoners en het bedrijfsleven in Zuidoost.

Doel van het programma is om nader kennis te maken met de grote mArt achterban in Zuidoost en versterking van de politieke en maatschappelijke participatie, door de inwoners nog beter te informeren en dichter bij het stadsdeelbestuur te brengen.


2 REACTIES

  1. Succesvol?
    Wat een vreslijk slecht geluid was het. daarnaast had ik niet het gevoel dat de interviewer interesse had in de gast dhr. Lohnen. Ik vond het een aanfluiting maar ik moet misschien met een andere meetlat hiernaar luisteren


    Maak melding

  2. ik ben zeker verbaast door de reaktie van mevr. Marina. Ik hou het kort en zeg dat mevr. Marina waarschijnlijk naar een ander programma heeft geluisterd, omdat er tijdens het programma “Staandplaats Zuidoost”, van mArt,geen enkele heer, of mevr. Lohnen aan het woord geweest. Mevr. Marina, u moet wel vol wrok naar mArt zitten om zo’n uitglijder te maken. Foei zeg!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.