Ronald Snijders bij Podium Mozaiek

0

Op zaterdag 17 april om 21:00 uur is Ronald Snijders te zien bij Podium Mozaïek. Snijders staat bekend als de meest swingende fluitist van Nederland en de uitvinder van de Afro Surinaamse kawinajazz. Als zoon van beroepsmusicus Eddy Snijders kwam de jonge Ronald al vroeg in aanraking met muziek. Deze virtuoze muzikant speelde in zijn jeugd niet alleen fluit, maar ook gitaar, saxofoon, piano en percussie.

Inmiddels heeft hij meer dan 20 albums op zijn naam staan en is hij een graag geziene gast op (inter)nationale podia en festivals. Hij maakte drie cd’s met Surinaamse kinderliedjes, gezongen door Surinaamse kinderen. In zijn composities combineert hij duidelijk merkbaar zijn Surinaamse roots (onder andere kaseko en kawina muziek) met invloeden uit de jazz, funk, pop en wereldmuziek.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel: een driegangen diner, waarbij een speciale gast aanschuift die tijdens het eten meer vertelt over de achtergronden van de voorstelling.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.