KRO Profiel: Tante Es analyseert Raymann

1

Na politici en acteurs duikt KRO’s Profiel deze week in het leven van Nederlands bekendste cabaretiers. Vorige week was een intiem portret te zien van Jochem Myjer. Nu is het de beurt aan Jörgen Raymann.

Profiel volgt ‘de zoon van alle Surinamers’ op de voet en vloog met hem naar Paramaribo, de plek waar zijn succesvolle bestaan als entertainer begon. Kenmerk van het programma Profiel is dat meestal niet de hoofdpersoon zelf aan het woord komt, maar dat zijn vrienden, familie en collega’s een beeld van hem schetsen.

In het geval van Jörgen Raymann is dat deels het geval. Naast Raymanns coach en steunpilaar komt ook Tante Es aan het woord. Het bekendste typetje van Jörgen Raymannn doet een boekje open over hem. Wat vindt tante Es van Raymann?

Profiel, Nederland 3, 21:25 uur

1 REACTIE

  1. Lijkt me leuk om dit programma ook eens in Suriname uit te zenden, in plaats van al die onbenullige Amerikaanse kookprogramma’s, nog onbenulligere sms-quizzen en meer van die ongein.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.