112.000 Euro voor Gerda Havertong’s stichting Wiesje

6

In het stadhuis van Den Haag vond afgelopen zaterdag 14 november een Charity gala plaats ten behoeve van stichting Wiesje. Stichting Wiesje is een initiatief van Gerda Havertong om ondersteuning te bieden aan dementerende ouderen in Suriname.

Aan het gala werkten tal van prominente artiesten belangeloos mee, waaronder Denise Jannah en de chutney ster uit Trinidad Drupatee. De presentatie was in handen van Prem Radhakisun.

Aan het eind van de avond vernam een zichtbaar geƫmotioneerde Gerda Havertong van de Haagse Wethouder Henk Kool, dat de merendeels Surinaamse gasten die avond door de verkoop van loten en donaties een bedrag van 112.000 euro bijeen hadden gebracht.

6 REACTIES

 1. Leuk !

  Gerda was mijn eerste toneel lerares ,smen met meneer GIO.

  Hoek granrio straat/lawa straat.

  Ze vroeg nog een keer ,nadat ik mijn stem had vermomd.”wie is die zware mannen stem”

  Onz toneelstukje toen was in ondro-venie
  De titel van het stuk ” arme moeder”.

  Weet niet of ze dat nog weet,ongeveer 33 jaar geleden.

  Voor als Gerda leest.
  Dag mevrouw GERDA!!!!


  Maak melding

 2. Het was echt een mooie avond,
  Ik ben ook blij dat ik mede als gastheer van dansschool ghoenghroe ki pukar mijn steentje heb bijgedragen aan deze avond, samen met alle gastvrouwen en heren van GKP.


  Maak melding

 3. Mooi! Heel mooi!

  Ik ken de situatie van ouderen in SME. Deze bijdrage zal zeker voor verbetering zorgen.
  Alle vrijwilligs en artiesten die hieraan hebben meegewerkt, namens alle ouderen in SME van harte BEDANKT!


  Maak melding

 4. Zelfredzaamheid is hier het toverwoord,wat mij zeer verbaast iis dat een land als su,5 maal zo groot als ned,beschikkend over kolossale hoeveelheden onmisbare ruwe grondstoffen voor de wereldindustrieen,met een bevolking van slechts plm een half miljoen inwoners bedelend rond gaat om hulp.toon aub daadkracht regering,stroop de mouwen op en wordt eindelijk op economisch gebied minder afhankelijk van anderen.


  Maak melding

 5. er zijn landen in de wereld die miljarden aan wapens uitgeven en toch nog hulp krijgen uit het buitenland land , ik ben het met iedereen eens dat suriname minder afhankelijk moet zijn voor dit soort hulp maar dan moet er niet weer zo een idioot aan de macht komen die alles wat met bloed zweet en tranen is opgebouwd tot de grond gelijk maakt. laten wij blij zijn dat deze landgenoten hun land nog de helpende bieden. wat mij verbaast is dat er heel veel rijke surinamers in suriname zelf zijn maar deze monsters doen geen malle moer voor hun eigen mensen laten wij het daar over hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.