‘Tante Es’ zondag bij comedy event FATU

0

Komende zondag 15 november is het weer tijd voor het comedy event FATU. Vaste host Jeffrey Spalburg heeft deze keer drie bijzondere ‘Black Magic Women’ uitgenodigd waaronder een hele bijzondere ‘Mystery Lady’. Iemand die geen introductie nodig heeft, bekend is van televisie en door heel Nederland geliefd.

Uiteraard werden wij hierdoor geprikkeld dus namen we contact op met Jeffrey om te informeren over deze special gast. Na lang aandringen liet hij eindelijk wat los: niemand minder dan ‘Tante Es’ is zondag bij FATU!

De andere gasten zijn Soundos, een Bijlmer en Fatu Babe die ook bekend is van televisie. En last but definitely not least Rasika Mathur, in Amerika bekend van haar optredens in de Nick Cannon’s Wild-N-Out (MTV) serie. In Los Angeles heeft ze haar ambacht getraind op veel bekende comedy podia zoals The Second City LA.

Zondag 15 november om 15:00u
Bijlmerparktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam Zuidoost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.