Roué Verveer en Murth Mossel bij Podium Mozaiek

0

Op vrijdagavond 30 oktober staan comedians Murth Mossel en Roué Verveer garant voor een dubbele dosis humor in Podium Mozaïek. Tussen 19:00 u en 20.30 u kunt u deelnemen aan de introductieworkshop stand-up comedy verzorgd door het Comedy Café.

Murth Mossel – bekend van onder andere Comedytrain en de Cabarestafette – met de try-out van zijn tweede avondvullende voorstelling 1ste pers. Enkelv.. In 1e pers. Enkelv. krijgen we wederom grappige verhalen en scherpe observaties voorgeschoteld… á la Murth natuurlijk. En Roué Verveer met de try out van zijn vierde voorstelling Mans genoeg. Er komen onderwerpen aan bod waar je normaal niet over praat, overgoten met zijn inmiddels welbekende humor. Er wordt dus veel, nee héél veel gelachen.

En om het feest compleet te maken kunt u voorafgaand aan de voorstelling deelnemen aan een wel heel bijzonder Diner Culturel: vanavond schuiven Roué en Murth zelf aan om meer te vertellen over hun voorstellingen. Een unieke kans om deze bijzondere heren persoonlijk te ontmoeten en het hemd van het lijf te vragen.

Wanneer: Vrijdag 30 oktober
Waar: Bos en Lommerweg 191 Amsterdam
Aanvang: 21:00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.