Film Peerke Donders binnenkort in première

0

Vrijdag 9 oktober gaat de film ‘Peerke Donders; Zijn leven, zijn brieven’ in première in het bioscooptheater Cinecitta in Tilburg. Drie jaar lang hebben 25 personen gewerkt aan deze gedramatiseerde documentaire. De opnamen vonden plaats in Nederland (o.a. Tilburg, Den Helder) en Suriname (Paramaribo, Batavia) meldt RKNieuws.net.

De documentaire wordt na deze premièrevoorstelling vertoond in diverse bioscopen en wordt later door Omroep Brabant TV en de KRO uitgezonden op televisie. Dit jaar is het tweehonderd jaar geleden dat in Tilburg missionaris Petrus Donders geboren werd. Het bisdom Den Bosch dat dit jaar 450 jaar bestaat is een van de sponsoren van dit project.

Een sneakpreview is hieronder te zien of op www.peerkedondersfilm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.