Bijeenkomst over global sourcing en Suriname

0

Vandaag (21 augustus 2009) organiseert Dennis Lapar voor de tweede maal een IT- en BPO- middagbijeenkomst met als titel: ‘Suriname als inbesteder bij Outsourcing & Offshoring’. In dit seminar wordt voor genodigden in beeld gebracht met welke zaken bedrijven, die zich met Outsourcing of Offshoring bezighouden, rekening dienen te houden.

Aan de hand van een aantal presentaties van toonaangevende sprekers zal worden getracht de toekomst van outsourcing en offshoring in Suriname te belichten. Tevens wordt het programma van de studiereis naar Suriname (25 oktober tot 1 november) gepresenteerd.

De lokatie hiervoor is het Novotel, Brainpark te Rotterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.