Jörgen Raymann krijgt zijn eigen tulp

2

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Jörgen Raymann krijgt een tulp naar zich vernoemd. Raymann doopt de bloem zelf op vrijdagmiddag 27 februari om 13.30 uur op het Holland Flowers Festival in Zwaagdijk. De tulp is volgens de kweker heel apart en heeft rode en gele kleuren.

Het Holland Flowers Festival, dat gehouden wordt van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart 2009, is een unieke tentoonstelling en trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers naar Zwaagdijk. Daar kan men volop genieten van een schitterend schouwspel van bloeiende bolbloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten.

Jörgen Raymann is cabaretier/stand-up comedian en presentator. Hij presenteert The Comedy Factory, Raymann is laat en speelt zijn nieuwe theatervoorstelling Familyman in heel Nederland.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.