zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe theatershow 'Familyman' van Jörgen Raymann

Nieuwe theatershow ‘Familyman’ van Jörgen Raymann

-

Does Travel - naar Suriname

“Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Je hebt familie waar je trots op bent en familie waarvoor je liever een blokje om gaat. Voor het ene familielid heb je een zwak en voor het andere familielid nummerherkenning”.

Na “Ay Man, ’t is Jörgen Raymann”, “Even Slikken”, “Slaaf Of Niet Verslaafd”, “In Holland Staat Mijn Huis” en “13866” is nu de volgende show van Jörgen Raymann te zien in de grote Nederlandse theaters namelijk “Familyman”. In deze voorstelling, die gisteren (vrijdag 16 januari 2009) in première ging in de schouwburg Almere, analyseert Raymann het fenomeen familie op micro en op macro niveau.

Jörgen heeft de afgelopen jaren zijn shows in alle theaters door heel Nederland vertoond. Belangrijk detail: Alle voorstellingen waren totaal uitverkocht! Kijk dus snel op de speellijst waar en wanneer de theatervoorstelling “Familyman” bij jouw in de buurt te zien is.
Suriname - 'Familyman' van Jörgen Raymann

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES