zaterdag, april 10, 2021
HomeOnderwerpenMedia en literatuurJörgen Raymann langer bij de NPS

Jörgen Raymann langer bij de NPS

-

- Advertisement -

Jörgen Raymann en productiemaatschappij Men at Work TV Produkties blijven tot minimaal de zomer van 2010 verbonden aan de NPS. De partijen hebben hun samenwerking met tweeenhalf jaar verlengd. De presentator zal in die periode in totaal 70 afleveringen maken van het populaire programma ‘Raymann is Laat’. Op 16 februari aanstaande start een nieuwe serie op Nederland 1.

- Advertisement -

Jörgen Raymann maakte in april 1999 bij de NPS zijn debuut op de Nederlandse televisie met ‘The Comedy Factory’. In 2001 startte hij zijn eigen personalityshow op Nederland 3: ‘Raymann is Laat’. Nadat het programma in 2003 een vaste plek kreeg op de late vrijdagavond, nam de populariteit gestaag toe. In een paar jaar tijd verdrievoudigden de kijkcijfers.

In maart 2007 verhuisde ‘Raymann is Laat’ naar de veelbekeken zaterdagavond op Nederland 1. Met de laatste twee afleveringen in 2007 overschreed hij de magische grens van 1 miljoen kijkers.

- Advertisement -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.