zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTophits van Suriname en België bij elkaar

Tophits van Suriname en België bij elkaar

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname en België hebben meer gemeen met elkaar dan veel mensen zullen vermoeden, meent uitgever en kunstenaar Vic van de Reijt. Om deze bijzondere band tussen Suriname en het Belgische Vlaanderen vast te leggen, besloot hij een cd-box samen te stellen met de allergrootste Nederlandstalige hits uit beide landen: SuriVlaams!

De cd-box die Van de Reijt samenstelde bevat in totaal zestig onvergetelijke hits uit de Surinaamse en Belgische hitlijsten. Zo zingt Max Woiski jr. zijn onvergetelijke ‘Rijst met Kouseband’, Ivan Heylen zijn ‘Wilde Boerndochtere’, de groep Trafassi het lied ‘Wasmasjien’, Clouseau de hit ‘Daar gaat ze’ en Cherry Wijdenbosch ‘Dame uit Suriname’.

De CD werd eergisteren gepresenteerd in het Comedy Theater in de Nes. De verzameling van 60 nummers is vanaf 25 januari te verkrijgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES