zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijQuintis ambassadeur Rotterdamse Jongerenraad

Quintis ambassadeur Rotterdamse Jongerenraad

-

De Nationale Carrierebeurs

Quintis Ristie, de gezellige Surinamer, bekend van onder andere het programma ‘Raymann is Laat’ en de Lassie reclame, zet zich de komende periode in als ambassadeur van de Rotterdamse Jongerenraad (RJR). Op deze wijze steunt hij de RJR bij één van de belangrijkste doelstellingen: bekend worden onder álle jongeren van Rotterdam.

Quintis: “Er wordt een verkeerd beeld geschept over hangjongeren omdat zij vaak negatief in de media komen. Het probleem is dat er te weinig te doen is voor deze jongeren. Ik heb met hangjongeren in Zevenkamp gesproken en vervolgens met een jeugdwerker over ideeën. Er moet niet voor jongeren bepaald worden wat ze wel en niet moeten doen, maar ze moeten gestuurd worden en geconfronteerd worden met de eventuele gevolgen”.

Ristie zal zich bezighouden met lobbyen onder jongeren en naar de jongeren toegaan. “Ik wil ze zo ontzettend veel dingen meegeven, maar het belangrijkste is: geloof in jezelf en durf te dromen!” aldus de bekende Surinamer in de RJR nieuwsbrief.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Quintis het is een felicitatie waard,heelveel kracht en wijsheid,blijf een goed voorbeeld voor deze jongeren,die soms geen raad weten in deze bitteremaatschappij.

    BRAVO!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES