woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRijkaard geeft startschot voor Teaming

Rijkaard geeft startschot voor Teaming

-

Does Travel - naar Suriname

Frank Rijkaard komt naar Utrecht op woensdag 17 oktober. Op deze dag gaat in Nederland het liefdadigheidsinitiatief ‘Teaming’ van start. Rijkaard, trainer van FC Barcelona, wil het initiatief ‘een vliegende start’ geven door over te vliegen uit Spanje. Van 15.00 tot 16.00 uur is hij op het kantoor van het adviesbureau Samhoud aan de Maliebaan.

Bedrijven die meedoen aan Teaming (www.teaming.nl) laten hun werknemers iedere maand één euro van hun nettosalaris overmaken naar een goed doel. Wat dat goede doel wordt, bepalen de werknemers in onderling overleg. Volgens de bedenker ervan, de in Barcelona wonende zakenman Jill van Eyle, kunnen zo ‘door micro-donaties macro-effecten worden bereikt’.

In enkele landen – onder meer Mexico, Spanje en Argentinië – heeft Teaming inmiddels een hoge vlucht genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES