dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinaamse Special Olympics-atlete overleden

Surinaamse Special Olympics-atlete overleden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 15 okt – Special Olympics-atlete Chantal Figueira is onverwachts overleden in Amsterdam, Nederland. De vierentwintigjarige Chantal was samen met de rest van de Surinaamse afvaardiging onderweg naar huis na in Shanghai, China, deelgenomen te hebben aan de Special Olympics.

Op Schiphol voelde zij zich plotseling onwel en moest met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Korte tijd later kwam zij te overleden. Chantal had in Shanghai de achtste plaats behaald op het nummer vijftig meter hardlopen en de vierde plaats bij balwerpen. “Het is triest, je ziet haar nog in het vliegtuig vertellen: Ik heb een hemd gekocht voor mijn vader en speelgoed voor mijn neefje”, zegt een aangeslagen delegatieleider Frank Cameron.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Worden bedoelde minder begaafde mensen wel gekeurd voor het ondernemen van een dergelijke heel enerverende reis of is special olympics om wille van special olympics. Ik hoop dat dit een eye opener mag zijn. Met welke deskundigheid meent men zich te mogen buigen over deze uiterst kwetsbare kinderen?


  Maak melding
 2. Een van de kinderen uit ons kinderhuis samuel was ook mee,heb hen ontmoet bij aankomst en vertrek uit en weer naar Suriname!
  Verdrietig dat ze op deze manier de trip moesten afsluiten.Ik wil de nabestaanden en de groep athleten heel veel sterkte wensen a.s. Vrijdag bij de begrafenis.
  Gods onmismare nabijheid.
  Lucky


  Maak melding
 3. Heel jammer vol goede moed naar zo een prachtig sport toernooi,afscheid nemen van je
  familie op zanderij niet wetent dat het de laatste keer is ze had een heel leven voorzich vol mooie gebeurtenissen maar helaas
  ze overleid te vroeg ik wens haar ouders en andere familie heel veel sterkte toe.
  kennelijk had God een heel special engel nodig naast zijn troon.


  Maak melding
 4. Hallo ik ben Gerard en coach van het nederlands vrouwen voetbalteam en was aanwezig in Cina en in het vliegtuig waarin Chantal zat

  Bij deze wil ik de nabestaande famile en vrienden allemaal oprecht heel veel sterkte wensen met dit groot verlies

  Dames Special Olympics team Nederland en Coaches


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES