Event: ‘Heroes, a tribute to our heritage’

0

Op 19 augustus vindt het event ‘Heroes, a tribute to our heritage’ plaats, in de artistieke uitgaanslocatie Zus en Zo. Dit in het kader van de tentoonstelling ‘De erfenis van slavernij’ in het Wereldmuseum Rotterdam. Het wordt een multidisciplinaire avond met theater, dans, muziek en spoken word rondom helden en voorbeeldfiguren.

Verschillende Surinaamse en internationale podiumkunstenaars geven op een artistieke en persoonlijke wijze uiting aan Surinaamse maar ook internationale vrijheidsstrijders en rolemodels die een belangrijke rol in hun leven en dat van vele anderen spelen.

De presentatie is in handen van Chantal Cadogan. ‘Heroes, a tribute to our heritage’ is een productie van Fawaka Creations ism de artistieke uitgaanslocatie Zus en Zo te Paramaribo.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.