South South West sluit tour af in Zaandam

4

De internationale Caribische muziekformatie South South West uit Suriname sluit haar tour af in Nederland. Dat gebeurt op vrijdag 22 juni in De Kade te Zaandam. Er staat ook een gastoptreden van de formatie ‘Sessions’ en master Sirius op het programma. De publieke belangstelling voor dit afscheidsconcert is overweldigend.

South South West heeft een zeer succesvol bezoek aan Nederland gebracht en geschiedenis geschreven. Zij verzorgde een record aantal optredens op feesten, concerten en in het televisieprogramma ‘Raymann is Laat’. De groep kan nu rekenen op een grotere schare fans.

Promotor Roy Ristie zal op het afscheidsconcert hulde brengen aan de groep. Voor deze speciale avond zijn ook uitgenodigd Quintis ‘Soko’ Ristie, BRACE, Lloyd de MEZA en diverse andere celebrities. RRC marketing & communicatie manager Roshnie Phoelsingh zal namens de Nederlandse fans South South West een speciaal aandenken aan deze tour overhandigen.


4 REACTIES

 1. jongens …. en meisjes van South South West
  bravo!!

  jullie waren da bomb.

  Ik ben trots op Suriname, die nu de beste caribische band heeft.


  Maak melding

 2. South south west de beste band van het Caraïbisch gebeid?

  Dan moet het wel heel droevig gestemd zijn met de muziek formaties in die regio.


  Maak melding

 3. goed was het zeker ik was er ook en jongens van de groep wij sur in tata zijn heel erg trots op jully blijfen komen!!!!!!!!!!!!
  god bless you all


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.