South South West in Raymann is Laat

0

De populairste Caribische popformatie uit Suriname South South West is deze zaterdag en zondag te zien in het televisieprogramma ‘Raymann is Laat’. Ter afsluiting van het seizoen heeft de redactie van dit programma gekozen voor een muzikale bijdrage waarvan de vonken ervan afvliegen.

South South West toert momenteel in Nederland en heeft diverse steden reeds op haar kop weten te zetten met haar bijzondere performance. Deze 10 man/vrouw formatie brengt diverse genres ten gehore zoals Zouk, Kasekoton, Soca, Merenque, Salsa en Reggaeton

De laatste drie optredens van de groep zijn in Utrecht (vr. 8 juni in Tivoli de Helling), Eindhoven (za. 16 juni in Dynamo) en Zaandam (vr. 22 juni in de Kade).

Vrijdag 8 juni wordt de groep geflankeerd door een speciale attractie uit Suriname en gastoptredens uit Nederland. Zo zullen op deze avond de beste en meest talentvolle rapartiesten uit Suriname t.w. Hunsje, Ori en Tattoo een spectaculaire show verzorgen. Tijdens de tour kan het publiek ook muzikale verrassingen verwachten van Aida Amatstam, Master Sirius, DJ Paolo en DJ Gee-ar.

De entreeprijs van de meeste parties is laag gehouden; 15 euro in de voorverkoop. Nadere informatie over South South West en hun tour door Nederland is te vinden op www.showparade.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.