Breeveld schittert in voorstelling ‘Het verschil’

0

Op 25 januari ging in Amsterdam de voorstelling ‘Het verschil’ in première, waarin naast Jenny Arean en Wende Snijders een hoofdrol is weggelegd voor de Surinaamse actrice, zangeres en schrijfster Manoushka Zeegelaar Breeveld.

Na haar succesvolle theatertournee ‘Vrij’, een theatraal concert, waarmee Manoushka in 2006 in diverse theaters en schouwburgen in Nederland en in Suriname stond, is zij nu tot en met juni door heel Nederland te bewonderen als onderdeel van deze sterrencast.

In ‘Het verschil’ gaat het over verlies en behoud. De wereld is vol misverstanden en brutaliteit, maar het is een wereld waarin toch te leven valt, zolang je maar blijft geloven in de liefde; zolang je vertrouwt op de kracht van een lied, een grap en een lach. ‘Het verschil’ is een mengvorm van muziektheater, cabaret, toneel en stand-up comedy.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.