zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verduistert geld dat hij kreeg om vrouw uit binnenland te regelen...

Man verduistert geld dat hij kreeg om vrouw uit binnenland te regelen voor ander

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen vrijdag de 31-jarige Errol M. aangehouden, wegens verduistering. Volgens de politie had hij een groot geldbedrag van een man gekregen, met de vraag om een vrouw die in het binnenland woonachtig is voor hem ’te regelen’.

Toen er echter niets daarvan terechtkwam, eiste de benadeelde zijn geld terug. Hij kreeg nul op het rekest en stapte daarom naar de politie.

De benadeelde deed op dinsdag 2 april op het politiebureau Meerzorg aangifte ter zake verduistering, tegen de verdachte.

De stootgroep van Regio Oost heeft in samenwerking met de politie van het bureau Meerzorg de verdachte in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 april op zijn woonadres in Paramaribo aangehouden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de Errol door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Waarom ga je iemand geld betalen om een vrouw voor je in het binnenland te gaan zoeken wanneer al die vrouwen uit het binnenland intussen in Paramaribo te vinden zijn. Mijn ervaring is om niet te gaan zoeken want zij zoeken jou.
    Waarschuwing: deze vrouwen zijn intussen ook veranderd en stellen heel andere eisen dan je denkt.


    Maak melding
  2. Wat vrouw regelen? Hier was er ook geen sprake van een vrouw helpen versieren. Die opgelichte vent wilde gewoon een vrouw uit het binnenland kopen en mensenhandel is verboden in Suriname. Zowel de oplichter als de opgelichte hebben strafbare handelingen gepleegd of willen plegen. Als ik iemand betaal om.een moord te plegen en hij vermoordt het vermeende slachtoffer niet, ben ik toch nog steeds strafbaar? Beide @#$% moeten voor lange tijd worden opgesloten.


    Maak melding
  3. De Binnenlanden heeft zoveel vrouwen!! En zeker met wel 12 kinderen!! Deze klootzak besefte niet, dat hij ook kinderen mee zou krijgen zonder enige moeite!! Gratis kinderen er bij DUS hi hi hiiii! Soso lafu!!


    Maak melding
  4. Hij moest de vrouw van de benadeelde terugbrengen uit het bos>> die is op de goudvelden “ aan het koken” voor de goudzoekers; en dus ook “goudzoeker” geworden. Uiteraard komen vele goudzoekers langs bij een mooie jav jonge meid; het is een “WIN -win” situatie daaro.. net zoals de andere dames komt ze voorlopig niet terug.. “ ze “koken” erop los daar 😂😂


    Maak melding
  5. Ik vermoed dat die man in het binnenland werkt.
    En iemand zocht voor gezelschap, zodat hij niet steeds op zoek hoefde te gaan naar een dame van plezier.
    Gelet op alle ziektes, geen onterecht verzoek.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES