John Goedschalk talent in weekblad Elsevier

2

De 30 jarige in Suriname geboren en getogen John Goedschalk is hét Elsevier talent van deze week. Dat is komende week te lezen in het weekblad. Goedschalk is mede-oprichter van de succesvolle T-shirt-winkel Freshcotton.com.

Hij deed in Amerika met een Surinaamse beurs een theateropleiding en studeerde bedrijfskunde. Na zijn opleiding was hij consultant bij Ernst & Young.

In Elsevier geeft de Surinamer aan dat hij heel graag de braindrain uit Suriname wil veranderen. Over vijf jaar maakt hij van Suriname een betere plek. “Het land heeft veel in mij geïnvesteerd, nu moet ik teruggeven” aldus Goedschalk.


2 REACTIES

 1. Fijn dat John Goedschalk het helemaal gemaakt heeft. Ik ben blij voor hem. En ik hoop dat hij het meent dat hij nu terug moet geven.
  Wat hij terug moet geven is gewoon uit te rekenen. Het geld dat hij van suriname heeft ontvangen om in amerika te studeren+interest.

  Als je in nederland gebruik maakt van de studiefinanciering, moet je het ook terug betalen. Dus John, gewoon terug storten zodat andere studenten en suriname er goed gebruik van kunnen maken. Daar hoef je geen vijf jaar voor te wachten hoor.
  Verder veel succes met je t-shirts.


  Maak melding

 2. Hallo Jo,
  niet zo kortzichtig doen man. als de man terugkomt hebben we er mogelijk meer aan. Jo, jij moet alvast onze mensen in Su zich laten voorbereiden op de power die John Goedschalk met zich meeneent en aan de slag kan.
  Landsbelang voorop en langetermijn voordelen in het vooruitzicht.
  dan hebben we kans het te maken.
  weet u wat ook gebeurt aangaande Su?.
  We kijken naar onszelve teveel en kijken niet naar wat er ondertussen in de wereld gebeurt.
  al vechtend met elkaar zijn we beland op de bijna laatste plaats. want al die aziatische en Indische landen doen mee met de race om van alles mee te tellen in de wereld. wij houden ons met de maag, ondrobere en ede bezig. net een kind. een goed gevulde kinderhand enz enz….heel kortzichtig is dat.
  voorbeeld:Mittal Steel koopt in de wereld alle staalbedrijven. Als je dat 10 jaar geleden had gezegd had een ieder je uitgelachen. Arme India enz ….Ondertussen is India en Pakistan een nucleaire macht en ze slijmen zich een weg naar de top want geen enkel land heeft er problemen mee. ze slijmen de yankees en dat is goed. Iran doet dat niet en krijgt dus op zn broek.
  China koopt ook alle energiebronnen op of heeft die bedoeling, who knows??
  Zo gaat dat ook hoor.
  hr Goedschalk het gaat u en anderen net als u heel goed en laat niemand u komen vragen wie is je vader en je moeder en oom. want die hebben dingen gedaan die hun aangerekend moeten worden. Zo is dat. we moeten eens moderner worden en leren van fouten in het verleden.
  terwijl we hier nu lullen, pienaren die zgn elite van Wageningen van bieting(jaren 70 en 80), SML op zn gat. SLM en EBS volgen. Leren van fouten en historie: want zelfs nederland kan dat niet, amerika ook niet. vergelijk maar en kijk, aanbevelingen voor voorkomen van grote rampen, vuurwerkbrand Muiden, jaren daarna niets geleerd en gedaan, weer een te Enschede. brandramp te volendam, jaren daarna schipholbrand. en wat betrfet onze uncle sam, vietnam wordt nu herhaald in irak. als ik in usa zou zijn nu wordt ik nu meteen opgepakt en mishandeld. dat is de democratie(het volk regeert via klootzakken, leugenaars, bedriegers en moordenaars) en iedereen eet uit de hand van een ander en is onder de blackmale, kop dicht anders sterf je. Ikdenk dat zelfs die arme Vene van ons dit dagelijks moet meemaken. mmedoen of weggaan mondje toe of sterven. aan hem de keuze. think about that en leef gelukkig….
  ommoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.