zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMarine Suriname arresteert Braziliaanse zeerovers

Marine Suriname arresteert Braziliaanse zeerovers

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 okt – Manschappen van marine en politie hebben vijf Braziliaanse zeerovers aangehouden voor de kust. De vijf aan boord van een schoener bevonden zich illegaal in Surinaamse wateren. Bovendien konden zij de herkomst van een partij goederen aan boord niet verklaren.

In de laadruimte van de schoener bevonden zich onder meer een elektrongenerator, twee waterpompen, vier dozen met machineonderdelen en zes dozen rum. De aanhouding vond plaats aan de monding van de Matapicarivier, in een gebied waar vaker buitenlandse vaartuigen worden waargenomen. De afgelopen weken is het aantal meldingen van overvallen op vissers toegenomen.

De vissers worden veelal op de terugweg van zee opgewacht. Onder bedreiging van vuurwapens worden vistuig, de vangst en persoonlijke spullen in beslag genomen. Vanwege de uitgestrektheid van het kustgebied is de bewaking een moeilijke opgave. Bovendien heerst vooral bij het leger een gebrek aan materieel. Een nog op te richten kustwacht moet ook de drugsmisdaad moet aanpakken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. en intussen wordt t binnenland overspoeld met brazilianen,guyanezen die het hele binnenland leegroven en vervuilen. En dan komt nu het leger met een bericht over een klein bootje met 5 mensen en en 6 dozen rum dat onderschept is! NU is suriname echt inderdaad veiliger LAAT ME NIET LACHEN…..


  Maak melding
 2. weer een negatieve reactie. Waar zijn we mee bezig SURIBOY. Doen ze weer eens wat goed is het weer niet goed in jou ogen. Ga toch wat anders doen dan alleen maar nega te zijn op het net.


  Maak melding
 3. IK ben niet negatief over de actie zelf. IK vind alleen dat de overheid nogal overdrijft in de media aandacht hieraan. en intussen wordt t doodgezwogen wat in de surinaamse binnenlanden gebeurt.

  KIJK maar op GOOGLE EARTH ze hebben alles helemaal in kaart gebracht. over de gigantische ontbossing en milieuvervuiling door goudwinning in suriname.
  JE GELOOFT JE OGEN NIET ALS JE DIT ZIET! dan zal je mening wel snel veranderen…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES